iPhone 7 ye geçeçem sizce mantıklı mi

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
6000
Öncelikle Herkese Merhabalar, şu an kullandığım android telefon yere sert düştüğü için maalesef bozuldu ve 2 senedir kullanıyordum bu sebepten ios bir cihaza geçmeye karar verdim.Yenilenmiş bir telefon almayı planlıyorum ama iPhone 11 veya Xs lere baktığım zaman fiyatlar biraz uçuk geliyor şu an staj ve ekstradan uzaktan çalıştığım bir iş olduğu için aylık 4000 TL gibi gelirim oluyor O sebebten pek bir bütçem yok en azından beni 1-1.5 sene idare edecek bir ios cihaz bakıyorum. Ben şahsen iPhone 7 veya 7 plus düşünüyorum ama sizede sormaya karar verdim burda yapmam gereken en mantıklı hamle hangisi sizce ?

Öncelikle Herkese Merhabalar, şu an kullandığım android telefon sert bir düşüş yaşadığı için maalesef bozuldu ve 2 senedir kullanıyordum bu sebepten ios bir cihaza geçmeye karar verdim.Yenilenmiş bir telefon almayı planlıyorum ama iPhone 11 veya Xs lere baktığım zaman fiyatlar biraz uçuk geliyor şu an staj ve ekstradan uzaktan çalıştığım bir iş olduğu için aylık 4000 TL gibi gelirim oluyor O sebebten pek bir bütçem yok en azından beni 1-1.5 sene idare edecek bir ios cihaz bakıyorum. Ben şahsen iPhone 7 veya 7 plus düşünüyorum ama sizede sormaya karar verdim burda yapmam gereken en mantıklı hamle hangisi sizce ?
6kya tr 8plus bulunur

7 alınmaz bence 8 plus bakın

Öncelikle Herkese Merhabalar, şu an kullandığım android telefon yere sert düştüğü için maalesef bozuldu ve 2 senedir kullanıyordum bu sebepten ios bir cihaza geçmeye karar verdim.Yenilenmiş bir telefon almayı planlıyorum ama iPhone 11 veya Xs lere baktığım zaman fiyatlar biraz uçuk geliyor şu an staj ve ekstradan uzaktan çalıştığım bir iş olduğu için aylık 4000 TL gibi gelirim oluyor O sebebten pek bir bütçem yok en azından beni 1-1.5 sene idare edecek bir ios cihaz bakıyorum. Ben şahsen iPhone 7 veya 7 plus düşünüyorum ama sizede sormaya karar verdim burda yapmam gereken en mantıklı hamle hangisi sizce ?
iphone 8 kesinlikle hem 1-1.5 sene idare edecek diyorsunuz işte tam yeridir iphone 8 ios 17 desteğide var mis gibi güncel telefon

@şahin doğan

Yüksek gb lı 7 Plus idare eder.

Yüksek gb lı 7 Plus idare eder.
Hocam normal 7 idare eder mi? ? yaz sonu gibi veya seneye ocak gibi değiştiririm whatsapp insta bu kadar kullandıklarımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam normal 7 idare eder mi? ? yaz sonu gibi veya seneye ocak gibi değiştiririm whatsapp insta bu kadar kullandıklarımda
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...fonu-modeller-iphone-7-128gb-1005586585/detay şu iki ürünü buldum bunların bandında

Hepinize çok Teşekkür ederim Biraz daha düşünecem telefon işini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,489
Üyeler
185,273
Son üye
558memoli
Geri