Yardım IPhone 15'ten iPhone 14 Pro'ya geçilir mi?

Hocam büyük ihtimalle kullanım süresi ne kadar azalırsa piyasası o kadar düşüyor. Ama düşüncem mesela diğer ağustosa kadar biriktiririm tr parasını öyle te cihazı alırım. Yılbaşına kadar da beklerim tr cihazını alınca süre yenilenince iyi bi paradan satarım. Ha olmadı o kadar çıkmadı elimdeki ydyi satarım süresi bitmiş piyasaya göre öyle biraz daha ekleme yaparım bütçeme diye düşünüyorum
nereden almayı düşünüyorsun , ben hiç güvenemiyorum telefonculara 2. el özellikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurtiçi iphone 13 alıp bütçe artdırınca 14 yada 15 pro modeline geçmeyide düşünebilirim .

nereden almayı düşünüyorsun , ben hiç güvenemiyorum telefonculara 2. el özellikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurtiçi iphone 13 alıp bütçe artdırınca 14 yada 15 pro modeline geçmeyide düşünebilirim .
Hocam maalesef telefoncuya kalıyorum. Seri numarasından btk dan falan her şeyine iyice bakıp alırım öyle bir şey yaparsam. Bütçe açısından bi tık mantıklı da geldi bana ve nerdeyse tüm özelliklere sahip bi pro cihaz kullanacağım. Elimdeki temiz 15 te cihazına da haksızlık etmek istemiyorum çok aradayım. Kafamı sadece 120hz çeliyor

Hocam maalesef telefoncuya kalıyorum. Seri numarasından btk dan falan her şeyine iyice bakıp alırım öyle bir şey yaparsam. Bütçe açısından bi tık mantıklı da geldi bana ve nerdeyse tüm özelliklere sahip bi pro cihaz kullanacağım. Elimdeki temiz 15 te cihazına da haksızlık etmek istemiyorum çok aradayım. Kafamı sadece 120hz çeliyor
ben sırf 120 hz için geçmezdim

Zararrına olur, geçilmez

Geri