Yardım Sıfır iPhone 15 vs ikinci el iPhone 14 Pro

Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar selam, sizce sıfır iPhone 15 kapalı kutu cihaz mı almalıyım yoksa ikinci el pil seviyesi %80-88 arası bir iPhone 14 Pro mu almalıyım?
Oyun neredeyse hiç oynamıyorum, güzel açı yakalarsam fotoğraf çekerim. Günlük işler sosyal medyada takılıyorum genelde. Ortalama ekran sürem 10-11 saat. Şu an kullandığım cihaz iPhone 13 bunu satıp biraz ekleyip alacağım dediğim telefonları, sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler

hiçbiri. 1. el S25

Arkadaşlar selam, sizce sıfır iPhone 15 kapalı kutu cihaz mı almalıyım yoksa ikinci el pil seviyesi %80-88 arası bir iPhone 14 Pro mu almalıyım?
Oyun neredeyse hiç oynamıyorum, güzel açı yakalarsam fotoğraf çekerim. Günlük işler sosyal medyada takılıyorum genelde. Ortalama ekran sürem 10-11 saat. Şu an kullandığım cihaz iPhone 13 bunu satıp biraz ekleyip alacağım dediğim telefonları, sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler
ya hocam gidip bir mağazda deneyin 60 hz ekran gözünüzü yormuyorsa düşünmeden 15 alın bence 16 almayada gerek yok bence +10000 lira benim tavsiyem böyle ama denemeden almayın

13 den neden memnun değilsiniz hocam

hocam daha önce kullandığım için aslında yoksa hala çok iyi bir cihaz yılına rağmen iyi götürür ben 1.5 sene kullanmıştım bir farklılığa ihtiyacım vardı diye geçiyorum
farklılık istiyorsanız s25 deneyebilirsiniz illa iPhone derseniz 60hz size yeterli muhtemelen iPhone 15 öneririm

Geri