- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 7 senedir note 8 pro kullanıyorum hiçbir sıkıntısı olmadı. Sadece alanı doldu o da çok normal 8000 9000 tane fotoğrafla video var. Siz hangi telefonları kullandınız hocam androidte?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullandığınız androide göre değişiyor hocam ya. Benim telefonuma hiçbir şey olmadı yukarda yazdığım gibi ama babamın 2022 de aldığı redmi 10 öldü bile. Aşırı yavaşladı hiçbir şeyi açmıyor. Yani androidte de kaliteli almak lazım. Apple hep üst seviye cihazlar ürettiği için çoğu cihazı haliyle kaldırabiliyor bu durumu ve malzeme kalitesi iyi oluyor. İphone u kötü bir android telefonla kıyaslamak yerine segmenti deliyle kıyaslamak lazım. Benim 7 senelik xiaomi arkadaşımın 3 4 yıllık iphone 11 den daha fazla şarjı dayanıyor mesela o kadar seneye rağmen. Ha artık 1 günü çıkarmıyor orası ayrıda normal yani 7 senede.
İphone 5s sonrası
Oppo Realme 5i
Samsung Galaxy M31s
Oppo A74
Samsung a22
Xiaomi Redmi Note 8
bunları kullandım sanırım 5 yada 6 senede 5 telefon değiştirmişim. Yani arabanın sıcak kliması kapalıyken ızgaralardan gelen ufak sıcaklık yüzünden en son note 8 in ekranı çıktı yerinden, ızgara bölümünde telefon tutucum vardı, erimiş yapışkanlar.
Realmi de şebeke çekmiyordu kaç kere garantiye gitti o ara m31s aldım galiba onunda şarjı yarım gün gitmeye başladı 1 sene dolmadan, Oppo sürekli reset atıyordu. a22 biraz daha uzun süre dayandı ondada mesaj gelmemeye bildirimler çalışmamaya başladı redmi note 8 elimde düzgün çalışıyor diyebileceğim telefon şuanda ama instagrama bakıyım bir arama gelsin ne arayanı görebiliyorum ne cevaplayabiliyorum ne red edebiliyorum çalıyor öyle arkada. Benim ile ilgilide olabilir bilmiyorum ama genelde sahip olduğum her mala özenle davranırım düşürmem vurmam gibi..
7 sene iyi bir kullanım ömrü gerçekten. Ama apple ı sadece markası ve görüşü için tercih etmeyen kişilerin android tercih etme sebebi fiyat değilmi ? Yani klasik bir kullanıcı için konuşuyorum kaliteli bir android ile 2-3 senelik iphone aynı para ise ve kullanıcı bir geliştirme vs yapmıyor ise iphone tercih neden edilmez onu çok anlamıyorum. Fanatiklik bana anlamsız geliyor. Evet androdi daha özgür bir deneyim sunuyor ama iphone sana uzun kullanım ömrü ve kalite sunuyor burada beklenti önemli galiba benim için sorunsuzluk ve kasa kalitesi önemli mesela yanlış düşünüyor olabilirim ama kullandığım cihazların sıkıntılı olması bu durumu düşünmeme sebep olmuş olabilir.Ben 7 senedir note 8 pro kullanıyorum hiçbir sıkıntısı olmadı. Sadece alanı doldu o da çok normal 8000 9000 tane fotoğrafla video var. Siz hangi telefonları kullandınız hocam androidte?
Kullandığınız androide göre değişiyor hocam ya. Benim telefonuma hiçbir şey olmadı yukarda yazdığım gibi ama babamın 2022 de aldığı redmi 10 öldü bile. Aşırı yavaşladı hiçbir şeyi açmıyor. Yani androidte de kaliteli almak lazım. Apple hep üst seviye cihazlar ürettiği için çoğu cihazı haliyle kaldırabiliyor bu durumu ve malzeme kalitesi iyi oluyor. İphone u kötü bir android telefonla kıyaslamak yerine segmenti deliyle kıyaslamak lazım. Benim 7 senelik xiaomi arkadaşımın 3 4 yıllık iphone 11 den daha fazla şarjı dayanıyor mesela o kadar seneye rağmen. Ha artık 1 günü çıkarmıyor orası ayrıda normal yani 7 senede.
Son düzenleme: