Merhabalar Letgo ya güvenli ödeme sistemi gelmiş, iyzico ile birlikte ödeme alıyor ancak daha önce tecrübem olmadığı için soruyorum ödeme sırasında taksit ile ödeme yapabiliyor muyuz yoksa sadece peşin mi şimdiden teşekkürler.
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
https://a.aliexpress.com/_vC4WkN
Merhabalar steam üzerinden yüklediğim nba2k21 de hiçbir şekilde maça giremiyorum oyuna giriyor maça başla dediğim zaman %100 olduktan sonra oyundan atıyor tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Öncelikle merhabalar, biliyorum bu işlemci hakkında çok fazla video var ama ben yine de sormak istiyorum, benim sistemin özellikleri bunlar ;
İşlemci: İntel xeon x3440 3.6 Ghz
Anakart: Gigabyte ga-h55-ud3h
Ekran kartı: Asus Gtx 750 ti
Ram: 16gb
Psu: Corsair vs650
Ssd: gigabyte 240gb
Hdd...
Anladım şuan 1600 olan da kendini 1800 e çekmiş muhtemelen oda 1800 de çalışır. 185 TL'ye iyi o zaman mecbur kllisre ye devam herhangi bir kötülüğünü yaşamadım.:D
Merhabalar ddr3 uyumlu anakartım var, şuan kullandığım ram kllisre 8gb 1600 mhz, bir adet daha almayı düşünüyorum fiyatı yaklaşık 185 TL bu sefer 1866 mhz almayı düşünüyorum bir sorun yaşar mıyım yada önerebileceğiniz başka ram var mı? şimdiden teşekkür ederim.