muhibbi isimli üyenin son içerikleri

1. M

Araba İçin Multimedya Ekran Önerisi

Montajı nasıl yaptınız hocam? Güç kablosu soldan sallanıyor mu sürekli? Kamera için kabloyu gizli götürmek mümkün mü, biraz açıklama şansınız var mı? Bir de trendoyldaki tanıtım videosunda bile akıcı değil de kasıyor gibiydi. Yani bir telefon gibi olmasını tabii beklemiyorum ama çok da...
  2. M

Araba İçin Multimedya Ekran Önerisi

Herkese merhaba, 2011 Toyota Corolla için multimedya ekran arıyorum. Dokunmatiği ve hızı iyi, carplay kablosuz bağlanabilen bir şey arıyorum. Öneriniz var mıdır?
  3. M

Öneri 2011 Passat B7 için multimedya sistemi önerir misiniz?

Hocam selam, şu an ne kullanıyorsunuz?
  4. M

2018 Doblo İçin Multimedya Önerisi

Hocam selam, aldınız mı acaba?
  5. M

Arabaya multimedya taktırmayı düşünüyorum ne önerirsiniz

Hocam selam, aldınız mı acaba?
  6. M

Yardım Wi-Fi açınca telefon yeniden başlatma problemi

Herkese merhaba, Samsung S23 FE telefon kullanıcısıyım. Telefonumda Wi-Fi otomatik kapandı ve tekrar açınca telefon donarak yeniden başlattı. Bu 2 kez olunca virüs olabilir ihtimaliyle fabrika ayarlarına döndüm. Problem çözülmediği için 2. kez fabrika ayarlarına döndüm. Daha sonra fark ettiğim...
  7. M

Yardım ACİL Xioami Redmi telefonum açılmıyor

Samsung S23 Fe kullanıyorum. İnternetten araştırınca gördüğüm kadarıyla böyle yeniden başlatma problemi yaşayan çok fazla kişi olmuş. Ama benim sorunun kaynağını buldum, sadece nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Telefonu sorunsuz kullanabiliyorum taa ki Wi-Fi açana kadar. Wi-Fi açıp da bir ağa...
  8. M

Yardım ACİL Xioami Redmi telefonum açılmıyor

Hocam merhaba, bu problemi çözebildiniz mi? Fabrika ayarlarına falan döndürdüm 2 kez, düzelmedi.
  9. M

Bu hazır sistem ucuz değil mi?

Herkese merhaba, aşağıda linki paylaştığım sistem her ne kadar anakartı ve ram'i düşük de olsa 14600KF işlemci ve 5060 ti 16 GB için ucuz değil mi? Seçili ekran kartı 5060 ti 16 GB ama soğutma problemi ve dolayısıyla performans düşüklüğü mü var, bilgisi olanlar aydınlatabilir mi acaba? →...
  10. M

40k Sistem Önerisi ^-

→ Herkese merhaba, 35-40k bandında genel kullanım için bilgisayar önerisinde bulunabilir misiniz? → APU sistem düşünmüyorum, işlemci olarak 7500f-7600 düşünüyorum. Diğer bileşenlere sizin atacağınız sistemler üzerinden bakacağım. → Fiyat sadece kasa için, monitör ekipman dahil değil. Aşırı...
  11. M

Hazır Sistem Önerisi ^_^

Araştırdığımda şunu gördüm ki 5060 ti, 16 GB vramin tamamını her zaman kullanamıyor. Bu yüzden aslında darboğaz yaptığı çok fazla oyun yok. Ama günümüzde gb vram almak istemem. 9060 xt ile kıyasladığımda ise çok fp bir kart olsa da bütçesi olan birinin 5060 ti alması daha mantıklı geldi...
  12. M

Hazır Sistem Önerisi ^_^

Kas gücü muhabbeti çok can sıkıcı. 5060 ti iyi güzel hoş da gerçekten 2k kart bile değil gibi FPS değerleri. DLSS açınca 4k bile oynatıyor ona lafım yok tabii. Sırf o sebeple 4070 mi aldırsam diyorum. İmkan olursa 5070 almak lazım. Hiçbir oyunda üzmez.
  13. M

Hazır Sistem Önerisi ^_^

Aslında 5060 ti ekran kartının iyi olduğunu biliyorum, vram konusunda da haklısınız. Şunu merak ediyorum, 4070, 4070 super yerine 5060 ti almaya değer mi aradaki farkı anlamayacak biri için, kas gücü ve dlss olarak değerlendirecek olursak?
  14. M

Hazır Sistem Önerisi ^_^

AMD ekran kartı düşünmüyor. Bazen Nvidia takıntısı olanlar olabiliyor biliyosunuzdur. Ben de zorlamadım, 5060 bandında bir şey bakıyorum mümkünse.
  15. M

Hazır Sistem Önerisi ^_^

→ Herkese merhaba, bir arkadaşım için bilgisayar satın alacağız. Toplam değil hazır sistem olacak. Yalnızca kasa için bütçesi 40-45k mümkünse fazla esnetmek istemiyor. → Bilgisayar bileşenleri hakkında bilgim var ve toplayabilirim fakat en son geçen sene araştırma yaptığım için güncel kısımları...
Geri