muhibbi isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım %50 Oyun %50 İş İçin İşlemci Önerisine İhtiyacım Var

Eyvallah hocam teşekkür ediyorum. Belki biraz daha fp'ye yönelebilirim, hala AMD tarafına kayabilirim biraz belirsiz. Ama söylediklerinizi araştırmaya devam edeceğim.
  2. M

270K plus'ı hazır sistemlerde uygun fiyata bulursam kesinlikle 1. sıraya koyacağım fakat fiyat olarak biraz daha makul bir şeyler almam gerekirse diye soruyorum, sıralama nasıldır tam olarak? 270k plus → 265K → 250K plus şeklinde anladığım kadarıyla. Bu fiyatlara AMD işlemci ekleyecek olsak...
  3. M

9700x oyunlar için x3D olmayan en iyi işlemcilerden biriydi ben araştırırken. Fakat iş tarafında gerçekten o kadar iyi mi? Intel tarafındaki dengi nedir mesela?
  4. M

Teşekkürler hocam, değerlendireceğim.
  5. M

→ Herkese merhaba, 60-70k bandında bir sistem toplamayı düşünüyorum. Gerekirse bir miktar esnetebilirim. Başlıkta da belirttiğim gibi sadece oyun değil iş için de kullanılacak. → Ekran kartı olarak mümkünse 5070 almak istiyorum. → Gerekirse bütçeyi bir miktar esneterek 32 GB ram almak...
  6. M

Hazır Sistem Tavsiyesine İhtiyacım Var

Aslında bilmediğim için korkuyorum biraz. Kendime sistem toplarken sırf oyun için topladığımdan ve giriş-orta seviye bir işlemci aradığımdan 7500f, 5700x3D ya da 9600x vs. araştırmıştım. O fiyat bandında rakibi 14400f falandı. Benim de oynadığım oyunlarda L3 önbellek önemli olduğundan intel...
  7. M

Teşekkürler hocam, işlemciyi yüksek almak istiyorum fakat x3D'lerin program tarafındaki gücünü çok bilmiyorum. Sırf o yüzden işlemcide Intel'e mi kaysam diye düşünüyorum. Sizin bilginiz var mıdır x3D ya da diğer AMD işlemcilerin mühendislik tasarım, analiz programlarında?
  8. M

Bilgisayar sadece oyun için değil, genel amaçlı kullanılacak. Ağır mühendislik tasarım ya da analiz programları da kullanılacak fakat 7/24 değil. L3 önbellek ve fiyat konusunda AMD çok iyi durumda olduğundan AMD bakıyorum fakat tasarım ve analiz programlarında 7500f gibi işlemcilerin iyi olup...
  9. M

Merhabalar, 50-60k bandında bir sistem arayışındayım. Sadece kasaya ihtiyacım var, monitör veya çevre ekipmanlar dahil değil. → 5060 ti 16 GB veya biraz daha bütçeyi yükselterek 5070 bulabilir miyim sizce? → Bahsettiğim ekran kartlarının yanına 7500f gibi yeterince iyi ama giriş seviye bir ddr5...
  10. M

Araba İçin Multimedya Ekran Önerisi

Montajı nasıl yaptınız hocam? Güç kablosu soldan sallanıyor mu sürekli? Kamera için kabloyu gizli götürmek mümkün mü, biraz açıklama şansınız var mı? Bir de trendoyldaki tanıtım videosunda bile akıcı değil de kasıyor gibiydi. Yani bir telefon gibi olmasını tabii beklemiyorum ama çok da...
  11. M

Araba İçin Multimedya Ekran Önerisi

Herkese merhaba, 2011 Toyota Corolla için multimedya ekran arıyorum. Dokunmatiği ve hızı iyi, carplay kablosuz bağlanabilen bir şey arıyorum. Öneriniz var mıdır?
  12. M

Öneri 2011 Passat B7 için multimedya sistemi önerir misiniz?

Hocam selam, şu an ne kullanıyorsunuz?
  13. M

2018 Doblo İçin Multimedya Önerisi

Hocam selam, aldınız mı acaba?
  14. M

Arabaya multimedya taktırmayı düşünüyorum ne önerirsiniz

Hocam selam, aldınız mı acaba?
  15. M

Yardım Wi-Fi açınca telefon yeniden başlatma problemi

Herkese merhaba, Samsung S23 FE telefon kullanıcısıyım. Telefonumda Wi-Fi otomatik kapandı ve tekrar açınca telefon donarak yeniden başlattı. Bu 2 kez olunca virüs olabilir ihtimaliyle fabrika ayarlarına döndüm. Problem çözülmediği için 2. kez fabrika ayarlarına döndüm. Daha sonra fark ettiğim...
Geri