ben kendi kullandıklarımı söyliyim ve gerçekten memnun olduğum için gönüş rahatylığıyla önerebilirim
mouse: razer basilisk v3 pro
klavye: razer blackwidow v4
kulaklık olarak: steelseries artic nova pro wireless öneririm (bass tiz ve uzamsal ses mükemmel korku oyunu oynayamazsın)
normalde kablolu...
Güncellemelere baktım 2018 den beri güncelleme almamış bırakmışlar güncellemeleri, fanlar dönüyor baktım ama hiç tatmin etmiyor artık oyun oynarken falan donmaya başladı eskiden canavar gibi oyunlarda dehşet saçardı şimdi kasa kasa oynuyor sarmıyor , acil bi çözüm bulmam lazım
1713599725...
Ssd taktım artık oda iş görmüyor hala çok yavaş aldığım yer vatan computer ne kadar götürür demiştim iyi bakarsan 30 yıl bile götürür demişti
1713599470
Çok güzel duruyor benimde bişiler yapmam lazım
Merhaba arkadaşlar bende Şenova y50-70 var artık inanılmaz güçsüz kaldı 4.nesil İ7 işlemci var bunu 11. Yada 12.nesile çevirebilir miyim ekran kartı 860 var bunu 3070 e falan yükseltebilir miyim PC den anlayan arkadaşlar acil yardım..
Orijinal be kardeşim ya , net orijinal hatta , detaylıca inceliyorum inceliyorum en ufak bir problem görmüyorum. Seni bu kadar şüphelendiren ne olmuş olabilir ?
Tamamdır baktım şimdi bunlar bana uymaz ya benim tarzım değil , ki fiyatları da yüksek dükkana alacam ama ka
daha uygun fiyat bişi lazım teşekkr ederim eren