2. el ekran kartı alıcaz ama çok yüksek olmayan valorant ve lol oynatcak çevresinde olan veya temiz ticaret yapıp güvenilir satan varsa tavsiyelerinizi ve yönlendirmelerinizi bekliyoruz ekran kartım maksimum 4 gb olması lazım
o klavyede mekanik olması haricinde istediğim hiç bir özellik yok apex 5 i de zaten ses kontrolcüsü falan var diye istiyorum
1589377331
sesi de tatmin ediciyse kesin alınır
bu değişik bi switch kullanıyomuş onunla alakalı bilgi almak istedim uzun kullanım deneyimi olan varsa
1589375531
o klavye de mekanik yazıyor hibrit mekanik miş
bilek desteği yok diye biliyorum bu size sıkıntı yaratıyormu
1589039133
ona baktım ama çok hoşuma gitmedi açıkcası
1589039205
G213 kullanıyor bir arkadaşım mekanik değil diye biliyorum ama hissiyatı öyle bu klavye hakkında ne düşünüyorsunuz
Hydra R6 çok güzel de fiyatı biraz yüksek gibi ogre de çok hoşuma gitti ama ses kontrolcüsü yok
1589035581
O gerçekten muhteşem bi klavye gibi çok beğendim ama stokta yok hiç bi yerde
bulsam alıcam onu
1589035628
trust markasıyla pek iyi anılarım yok maalesef yinede sağolun
1589035657
bu...
öncelikle kimseden bişey bekleme kendin çalış kazan paranı kaç yaşındasın bilmiyorum ama çalışabilcek yaştaysan çalış hedeflerine ulaştığında sana daha fazla zevk verdiğini göreceksin emin ol çalışmak babana bilgisayar alması için yalvarmaktan daha zevkli olacaktır :)
Merhaba öncelikle bu platform da yeniyim ve bayadır araştırdığım ama bir türlü karar veremediğim bir konuyu size danışmak istedim 350 tl civarı mekanik klavye almayı düşünüyorum yeni bi sistem topladığım için ama bir türlü karar veremedim klavyelerde ses kontrolcüsü olması istediğim bi özellik...