Yani ben olsam 2.5 sürer cevabından sonra orada arıza çıkarırım. Mantıklı olanı kasayı alıp geri iade ederim , yani illaki orayı bi karıştırırım öyle...
Yerinde olsam bu benim sorunum değil sonuçta sistemi alalı 10 gün olmuş ve mağdur olmak istemediğimi belirtip insiyatif kullanmalarını ve ikame işlemci...
Merhabalar, dün açtığım konuda (dünki konu) işlemcimin aşırı ısındığı konusunda forumdaki arkadaşlara neden olabileceğine dair fikirlerine sormuştum. Bugün...
Bugün vatana gittim işlemci arızası olduğunu söyleyip intele göndereceklerini söylediler. Yaklaşık 2.5 ay sürermiş süreç bu konuda şikayet edebileceğim ya...
Hocam siz yine de kasayı götürün hem soğutucuyu orada montaj yaparlar.Başka bir arıza olduğunu sanmıyorum autocad gibi programlarda derecelerin yükselmesi...
Dediğim gibi soğutucu almak problemimi çözecekse hemen alabilirim fakat donanımsal bi arıza olabilir mi çok anladığım konular değil malesef. Yarın sistemi...
Merhabalar, 11.11 indirimlerinden aldığım sistem ile alakalı sorun yaşıyorum. Sistem boşta bile 60 dereceleri görüyor hatta zaman zaman 80 derecelere...