Ne yapacağınıza bağlı, sadece oyun için ise bence 7-8 sene daha çıkan her oyunu rahat bir şekilde oynatır. Gtx 1060 çıkalı 6 sene oldu halen çoğu oyunda zorlanmıyor.
Türkiyede genel olarak altyapıda sorun var plansızlıktan dolayı durduk yere kablolara zarar gelebiliyor çünkü herkes kafasına göre her yer eşeleyip duruyor ben de superonline altyapısı kullanıyorum sık sık kesiliyor ama diğer operatörlerde de aynı olduğu için değiştirmiyorum.
apu sistem kullanmıyorsanız arkadaşın da dediği gibi ileride ram ihtiyacınız olması ihtimaline karşı 16 tek alıp ileride bir 16 daha almanızı öneririm.
kendim kullandım anakartım 4133 destekliyordu ram 3600 dü ancak 3600 de çalıştırınca oyunda girdikten bir süre sonra pc donuyor ve mavi ekran veriyordu, uzun süre uğraşıp 2933 e çektim sorun düzeldi. Sonra 3600 ram yerine 3000 mhz lik aldım.
eğer superonline fiber varsa millenicom a geçmenizi öneririm. Ben türknetten millenicom a geçtim ikisi de 90 tl idi ama türknet vdsl millenicom ise superonline altyapısında fiber veriyor 110 mbps alıyorum bir arayıp konuşun bence. Eğer alacaksanız benim ref ile alırsanız çok sevinirim. Bu arada...
o zaman sana 4 yıl spor yapmış bir zargana olarak bana en etkili olan programı söyleyeyim, uzun süre bölgesel denedim ancak çok yavaş kas kütlesi kattı, 2 ay fullbody yapıp 3 ay bölgesel yapıyorum sürekli bölgesel yaptığım zamanlar ayda 1 kg bile ekleyemiyordum buna geçince rahat ayda 1-2...