Merhabalar,evimde 3D yazıcım var ve 3D baskı hizmeti vermek istiyorum. Hem sanal pos, hem de ilgili sitelere ilan verebilmek için şahıs şirketi kurmak istiyorum. Bu mümkün mü? Eğer mümkünse ücreti ne kadar olur?
Basitçe şunu yazabilirim. Direksiyonon içini aç neyin yanlış olduğunu görürsün (Sorun direksiyonon dönmesini pcye aktaran parça yerinden çıkmış onu yerine takmalısın)
Kargo sebeplerinden dolayı kurumsal kargolarda problem var çok sayıda gönderimleri zor oluyor sebep bu olabilir. Müşteri hizmetlerine benim teslim alabileceğim bir yer varsa teslim alabilir miyim deyip (sen de istersen ve kargo ücreti ödemediysen) daha hızlı olabilir belki
Burası Donanım Arşivi'nin forumu. Burada amaç insanların birbirine yardıma ihtiyaç olduğu konularda yardım etmek. Reaksiyon puanı ise senin ne kadar yararlı olduğunu gösteriyor bir bakıma. Verdiğin her cevap bir reaksiyon yada cevaplarının beğenilmesi.
Ben de Oppo Reno2Z kullanıyorum gayet memnunum kasma problemi yok , işçiliği kaliteli , eğer kamera istiyorsan çok kaliteli bir yapay zekası var , gece modunu çok beğeniyorum. Oyun olarak özel oyun optimizasyon programı var ,her oyunu en yüksek ayarlarında oynayabilirsin (Sadece Fortnite 'da...