"Stop code: KERNEL SECURITY_CHECK FAILURE (0x139)" Genelde oyun oynarken oluyor ram lerim tek tek taktım denedim yine aynıydı servise götürmeden ne yapabilirim bu işi çözmek için
ben okulda c programlama dersleri alıyorum Java falan görücez
Macbook pro m3 alsam hem bir iksi sene içerisinde işe başlamayı düşünüyorum hem beni uzun bir süre götürecek belki 7-8 sene ve yeni yeni programlarda zorlanmayacağım için bu bilgisayarı mı alayım yoksa buna gerek yok der misiniz daha...
Üniversitemi ziyarete gittim dersleri İmac üzerinden işleyeceğiz sadece İmac var bilgisayar programcılığı okuyacağım bende Macbook yok normal i5 12.nesil bilgisayar var İmac üzerinden öğrenip bendeki bilgisayarla işimi görür mü zorlanır mıyım ios tan buna geçişte Macbook alayım mı
Ea play alıcam memlekete gidicem burda fifa 23 indirsen ea play satın alıp orda internete bağlamadan oynayabilir miyim FIFA 23 var mı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim 700 lira vermek istemiyorum FIFA ya
Türknet'e geçtim 3 gün oldu steam de maksimum 70mb indiriyor saniyede bir anda düşüyor 30 a bir daha 60 a çıkıyor ve normal google den ve ya farklı bir yerden indirince 3 mb hız oluyor saniyede nedir bu kapatıyım türkneti illa steam den mi indiricem oyunu