Şuanda zaten aktif olarak warcry compact kasam var ama almışken bunu da değiştirmek istiyorum açıkçası çok bakınmadım kasalara beyaz ve LCD ekranlı görünce...
bu arada 2 side hazır sistem değil 1 tanesi hazır sistem ama ben özelleştirdim diğeri ise yani senin bahsettiğin tek tek toplanmış bir sistem orası sağdan...
üstadım eline sağlık zahmet etmişşsin baktım hepsine fakat benim şöyle bir sıkıntım var kredi kartına taksitli şekilde almayı düşünüyorum o yüzden elimden...
Bu arada ilk attığım ss de monitör de var ikinci attığım görselde de anakarta falan biraz fazla para ayırdım ana kart biraz fazla mı kaçıyor veya ramlara
nzxt kraken 240 var elimde yetiremezmi kendini
1744422902
ve denilene göre 9800x3d 7800x3d den daha az ısınıyormuş ve almışken iyisini almak istediğimden...
9070 xt ye karşı çok önyargı var gibi ama 5080 e göre f/p gibi geliyor istediğim işlemci kullanılarak (9800x3d) yapılan karşılaşmalarda çok bir fark yok...
Sizce hangi kombinasyonu almalıyım elimde aktif kullandığım sıvı soğutucum var o yüzden 2.ss de sıvı soğutma eklemedim varsa bu yanlıştır yada olmamış...