MUSPELHEIM_ isimli üyenin son içerikleri

1. MUSPELHEIM_

Steam oyunlardaki kart sorunu

Açıklama için sağolasın da bunu ücretli oyunlar da da yapıyor bilemedim ama yazdıklarınız için teşekkür ederim.
  2. MUSPELHEIM_

Koleksiyon kartı olan oyunlarda yapıyor bunu.Mesela warframe daha ömce hiç oymamadım 7-8 tane kartı var ama alma hakkım yok. Mesela Call of juarez Gunslinger. Yine aynı şekilde ve birçok oyunda. 1655974540 Steam de baktığımda oyunların 8-10 tane kartı olduğu gözüküyor. Desemkioyunlar eski belki...
  3. MUSPELHEIM_

Selamlar herkese sorum şu; steam küüphanemdeki oyunlarda "kart hakkınız kalmadı" sorunu almaktayım.Bu sorun daha önce kütüphanemde olupta 1 kez bile açıp 1 dakika bile oynamadığım oyunlarda da var. Oynayıp hiç kart gelmemiş oyunlarda da var.Bunun herhangi bir çözümü var mı yoksa Steam destek'e...
  4. MUSPELHEIM_

Gta Daki̇ Gari̇p Kasma

Selamlar dostlar rtx 2060, r5 3600,16gb ramli sisteme sahibim ve sadece gta 5 stroyde olan bir kasma yaşıyorum.Online da bu kasmalar olmuyor cok şükür ama offline da veya 10 saniyede bir 30 saniyede bir,10 dakika da 20 dakika da bir sürekli fps drop yaşıyorum.150 fps alırken bir anda 70 fps...
  5. MUSPELHEIM_

EKRAN KARTIM OYUNLARDA TAM YÜKLE ÇALIŞMIYOR

Bende de aynı.Ultra grafik ve 1080p de iken oyunlarda ekran kartı kullanımı kafasına göre %60,70,80 dolanıyor.Bu da çok güc istemeyen oyunlarda yırtılma veya drop yaratıyor. İşlemciyi ryzen masterda 4.2ghz 1.2v ta kullanıyorum bios üzerinden yanlış bir şey yapmayayım diye kaydedemiyorum...
  6. MUSPELHEIM_

Gta Story de acayip kasma var

Dostlar merhabalar, Gta 5 te story modda acayip kasma yaşamaktayım ve bu durum sadece story modda var önceden yoktu önceden dediğim 1 hafta falandı yani.Şöyle anlatayım online da çok zorlu görevleri yaparken bile kasma olmuyor ama story modda 150 fps de iken Aniden 70 fpslere 90 fps lere düşüyor...
  7. MUSPELHEIM_

Yardım ASUS Anakart voltaj ayarı nasıl yapılır?

Şu anda işlemci 1.1000 voltajda CPB kapalı olduğu için, offset kısmına - yaptıktan sonra sadece 0.05 mi yazacağım.Yani 1.1000 değeri 0.05000 gibi düsünürsen 1.15000 oluyor yani.
  8. MUSPELHEIM_

Yardım ASUS Anakart voltaj ayarı nasıl yapılır?

Kardeşim bende yapacağım işelmcime r5 3600 4.2 ghz 1.15v olarak lakin voltaj kısmı biraz garip.Anakartım asus prime b450m k2. Biosta Ai tweaker kısmına geliyorum, Cpu core ratio'nun yerine autoyu silim 42.00 yazıyorum ondan sonra VDDCR CPU VOLTAGE kısmında auto ayarını offset mode a alıyorum (+...
  9. MUSPELHEIM_

Asus anakartta R5 3600 için undevolt

Selamlar dostlar R5 3600 işlemcim var ve yeni soğutucu aldım önceden yaptığım birkaç undervolt değeri var ve bunları biosta nerede kaydedeceğim konusunda fikrim var ama güvenemiyorum yanlışlık yapmayayım diye.(Anakartım Asus prime b450 m-k 2) Ghz değerini ve voltajı nereye yazacağım söylerseniz...
  10. MUSPELHEIM_

Bu soğutucu bu anakarta uyar mı?

geri dönüşleriniz için çok müteşekkirim.
  11. MUSPELHEIM_

termal macun önerisi

selamlar dostlar R5 3600 işlemcime "İD COOLİNG SE 224 XT WHİTE" model soğutucusunu aldım ve yanında gelen termal macunu elimdeki imkanlarla sürmeye çalıştım ama süremedim ve bitti.Bir yandan sürerken bir yandan sıyrılıyordu falan falan oldu. Elimde çok önceden bulunan neydü belirsiz bir termal...
  12. MUSPELHEIM_

aldım bugün geldi ve taktım lakin yanında gelen termal macunu süremedim acemiliğim yüzünden.Acaba çok uçuk bir fiyat olamdan iyi bir macun önerebilirimisiniz??
  13. MUSPELHEIM_

R5 3600 için cpu soğutucu

R5 3600 için alacağım.Sıcaklıklarda büyük bir fark olur mu?? Yani CBP açıkken veya 4.2ghz 1.? Voltajlarda falan
  14. MUSPELHEIM_

Çok teşekkür ediyorum geri dönüşün için.
  15. MUSPELHEIM_

R5 3600 için cpu soğutucu

Selamlar dostlar r5 3600 işlemcim var ve ona yüksek soğutma gücü olan bir kule tipi soğutucu arıyorum.Aklımda DARK FREEZER X128 VAR.(Anakartım ASUS PRİME B450M K 2) Şu an CBP kapalı oynuyorum oyunları ve 3600mhz de sabit çalışmakta.Soğutması güçlü olan bir soğutucu aldığımda 4.2GHZ 1.125/1.15v...
Geri