MUSPELHEIM_
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Selamlar dostlar rtx 2060, r5 3600,16gb ramli sisteme sahibim ve sadece gta 5 stroyde olan bir kasma yaşıyorum.Online da bu kasmalar olmuyor cok şükür ama offline da veya 10 saniyede bir 30 saniyede bir,10 dakika da 20 dakika da bir sürekli fps drop yaşıyorum.150 fps alırken bir anda 70 fps gibi droplar ve bunlar 1 saniyelik droplar.Ama online da olmuyor.Oyunu silip baştan kurdum yook düzelmedi aynı şey The forest'ta da oluyor ama onu silip baştan yüklemeye korkuyorum acaba server'ı da siler mi diye.Sistemsel bir sorun olduğunu sanmiyorum çünkü Ful ayarlarda veya medium ayarlarda %40 %70 kullanımlarda R6 Siege oynuyorum, ful ayarlarda F1 2020 oynuyorum,Daha böyle bir sürü oyun var ama sadece bu 2 oyunda oluyor. GARIP sizinde bir fikriniz var mı? Yani sistemsel olabileceğini sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlamadığım bir nedenden ötürü offline da vsync vs açık olmamasına,ayarlar orta ve yüksek karışık olmasına rağmen oyun 188 fps'e sabitlenmiş durumda ve bu yüzden o dropu yapıyor olabilir kuvvetle muhtemelSelamlar dostlar rtx 2060, r5 3600,16gb ramli sisteme sahibim ve sadece gta 5 stroyde olan bir kasma yaşıyorum.Online da bu kasmalar olmuyor cok şükür ama offline da veya 10 saniyede bir 30 saniyede bir,10 dakika da 20 dakika da bir sürekli fps drop yaşıyorum.150 fps alırken bir anda 70 fps gibi droplar ve bunlar 1 saniyelik droplar.Ama online da olmuyor.Oyunu silip baştan kurdum yook düzelmedi aynı şey The forest'ta da oluyor ama onu silip baştan yüklemeye korkuyorum acaba server'ı da siler mi diye.Sistemsel bir sorun olduğunu sanmiyorum çünkü Ful ayarlarda veya medium ayarlarda %40 %70 kullanımlarda R6 Siege oynuyorum, ful ayarlarda F1 2020 oynuyorum,Daha böyle bir sürü oyun var ama sadece bu 2 oyunda oluyor. GARIP sizinde bir fikriniz var mı? Yani sistemsel olabileceğini sanmıyorum
Son düzenleme: