Yeni PC'de drop ve kasma sorunlari

sistem darboğaz yapıyor hocam grafik ayarlarını düşürmen gerekiyor. 1080p de oynarsan muhtemelen sorun kalmayacaktır. işlemcin ekran kartının performansına yetemiyor.
darbogazi oyle cozemezsin knk

Hocam docp acik simdi vsr yi kapatip girebildim oyuna fakat bu windows 11 de ss bile alamiyorum oyun icindeyken windows+prnt screen sadece masaustunde ise yariyo windows shift s de calismiyor hocam ss alip atacaktim buraya normalde oynadigim oyun rdr 2 ultra ayarlarda oynuyorum hocam 2k ya alma sebebim oyun fhd de cok bulanik

hocam vsr goruntuyu guzellestirir tabii ki de mantikli kullanmak. degerleri elle yazsaniz da olur. veya ekran kaydi alip youtube yuklerseniz cok iyi olur %1 low ve %0.1 low degerlerini yaklasik 1 dklik video seklinde ortalamayi ogrenebilmek adina. bunun yanisira:
cpu ve gpu sicakligi, kullanim degerleri, ram kullanimi ve fps degerlerini de eklerseniz super olur.

Yanlış Bilgilendirme: Tam Tersi

hocam vsr goruntuyu guzellestirir tabii ki de mantikli kullanmak. degerleri elle yazsaniz da olur. veya ekran kaydi alip youtube yuklerseniz cok iyi olur %1 low ve %0.1 low degerlerini yaklasik 1 dklik video seklinde ortalamayi ogrenebilmek adina. bunun yanisira:
cpu ve gpu sicakligi, kullanim degerleri, ram kullanimi ve fps degerlerini de eklerseniz super olur.
grafik ayarlarını düşürünce işlemci grafik kartına yetişmek için kendini zorlamayacak %100 çözüm değil ama bir miktar işlemcinin yükünü hafifletir

hocam yukluyorum linki atacagim simdi

grafik ayarlarını düşürünce işlemci grafik kartına yetişmek için kendini zorlamayacak %100 çözüm değil ama bir miktar işlemcinin yükünü hafifletir
hocam aksine ayar kısmak gpuya düşen yükü azaltacağından fpsyi artırmaya calışacaktır. cpu ise ekrandaki fpsye gore sinyal gonderdigi icin cpu kullanimi iyice artacak fps artmaya calistigi icin bu yuzden darbogaz daha belirgin hale gelecek.

hocam aksine ayar kısmak gpuya düşen yükü azaltacağından fpsyi artırmaya calışacaktır. cpu ise ekrandaki fpsye gore sinyal gonderdigi icin cpu kullanimi iyice artacak fps artmaya calistigi icin bu yuzden darbogaz daha belirgin hale gelecek.
hocam %1 ile %0.1 low tam dogru degil gibi ama bilmiyorum bir bakin hocam

hocam %1 ile %0.1 low tam dogru degil gibi ama bilmiyorum bir bakin hocam
hocam degerler fps drop isaret ediyor ama gpu cogunlukla %99 kullanimda cpu biraz yuksek ama bence asil sebep bu kadar yuksek ram kullanimi. hepsini rdr2 mi harciyor acaba?

ayrica vsr kapali mi suan?

hocam degerler fps drop isaret ediyor ama gpu cogunlukla %99 kullanimda cpu biraz yuksek ama bence asil sebep bu kadar yuksek ram kullanimi. hepsini rdr2 mi harciyor acaba?

ayrica vsr kapali mi suan?
evet hocam vsr acikken rdr ye girmiyordu direkt out of memory diyordu

hocam arkaplanda baska uygulama acik miydi kayit almak icjn kullandiginiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve kayit disi da 14gb mi ram kullanimi
kayiti amd nin kendi programiyla aldim onun disinda yoktu hocam simdi oyunda yine arkada chrome falan acikken ram kullanimi 12 gb hocam

kayiti amd nin kendi programiyla aldim onun disinda yoktu hocam simdi oyunda yine arkada chrome falan acikken ram kullanimi 12 gb hocam
chrome kapatip deneyin drop giriyor mu diye bir de driver guncellemesi yapmadiysaniz gpunun driverini guncelleyin veya ddu ile silip bastan kurun eger chrome kapatmak cozmezse dropu

chrome kapatip deneyin drop giriyor mu diye bir de driver guncellemesi yapmadiysaniz gpunun driverini guncelleyin veya ddu ile silip bastan kurun eger chrome kapatmak cozmezse dropu
hocam normalde de chrome acik olmuyordu arkada ama driveri silip yuklemeyi denerim simdi

hocam nasil oldu durum
hocam ddu ile driveri silip kurdum sadece driverdan goruntu tekrarini son 15dk yi kayit alacak sekilde yapip vsryi actim hocam bu sefer afterburnerla oyuna girebiliyorum hata vermiyor drop sorunu da oyle arada bir tik oluyor ama onun disinda cokta rahatsiz etmiyor baska oyunlarda da devam etmezse sorun yaratmaz zaten rdrde goruntu bulanik oldugu icin vsryi aciyorum rdr bitince kapaticam ayari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,712
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri