Böyle bir sorun olsaydı bilgisayarı ilk aldığımdan itibaren olurdu. Büyük ihtimalle alalı 1 sene 3 ay geçtiğinden dolayı hem stok fan olmasından hem de...
SE 226 XT'nin fiyatları 2500 civarı diye hatırlıyorum. Neyse zaten bu sıralarda bir bütçem yok o yüzden yine stok fanla devam edeceğim. Zaten çok nadiren...
Ben de böyle stok fanla kullanalı 1 seneyi geçiyor bir sorununu görmedim ama neyse yine de elimde biraz param olunca duruma göre X123 veya SE224XT falan...
Daha oyuna yeni girdim sıcaklığım anında buralara fırladı. Stok soğutucu kullanıyorum da Rust gibi oyunlarda falan 86 derece alıyordum çok sorun etmiyordum...
JBL ve Jabra kulak ici modelleri mevcut. JBL model olarak bir öneri yapamam ama Jabra tarafinda bütcene uygun Elite modellerine falan bakabilirsin. Ben...
Kanka eger Apple ekosistemi kurmak zorunda degilsen JBL veya Jabra bakabilirsin. O kulakliklarin özellikleri de iOS'ta kusursuz calisiyor hem de daha ucuza...
Yukaridaki arkadaslar gereksiz konusmus. zayif biri olup 20 kilo veya kütleli biri olup 50 kilo kaldiricak olursan bile bilegin o yükü agir olarak göreceği...