Valla bende de forum için çektiğim videolar haricinde bi zaman Backrooms popülerken çektiklerim var. Bugün ne popülerse onu çekince izleniyor. Başka eski...
Kurumsal bir yerse öyle bir şey yapmaz. Tanıdık birisi varsa anca öyle yapabilirsin. Bizim gittiğimiz yer tanıdık olmasına rağmen kayıt olduğun andan...
Apex 5 ve Blackwidow 3
Valla Apex 5 çok daha seksi bir şey ama yine de bu iki kullandığım model de çok güzel. Mekanik klavye tercih ederim ancak Apex 5'in...
Nerden bakıyorsun bilmiyorum ama uzun bir zamandır 49.000 TL. A101'de 50.500 TL'ye var. Trendyol'da MediaMarkt satıcıyla 50.500TL'ye var.
Bu tarz ürünler...
okuldaki arkadaslarimin arkadasiyla tanisiyorum. otomatik olarak cevrem cok genis oluyor fakat bu sana pek bir sey katmaz. önemli olan sana her an yardim...
Kıza nasıl davrandığını anlayamadım. Zaten bunun bilincindeysen ,yanlış anlamadıysam öyle söylüyorsun, olgun şekilde davranman gerektiğini biliyorsun demek...
Eskiden 400 liraya G502 Spectrum almıştım ve hayatımda kullandığım en keyifli ve iyi mouse olabilir. Şu anda da G703 kullanıyorum, o da sadeliği ve kablosuz...
Telefonun garantisini ülkeye ithal eden firma veriyor. Yani telefonunda sıkıntı çıktığında Türkiye içinde o aldığın yere göndermen gerekiyor. O garantinin...
Hocam yine de "sen zaten kullanmıyorsun" diyip önermek garip olmaz mı? Sonuçta arkadaş bu özellikleri kullanmıyor olsa da 16e fiyatını yine hak eden bir...
Kanka hem 3 nesil eski hem de yurt dışı yani alsan ölü fiyat harici asla satamazsın. O adam da kesin elinden çıksın diye öyle bir şey yapıyor. 22.000 TL'lik...
OBP hesaplama konusunda bir şey diyemem ancak en kötü ihtimalle OBP'si 75 civarını bulur. Bu OBP ile eşit ağırlıksa kesinlikle moralini bozmasına gerek yok...