Benim anakartta 5v rgb kablo girişi yok sanırsam ,bunları takmama gerek yok ozmn ,kasa fanı için ekstra bir bağlantı bulamadım bu şekilde mi sistemi çalıştırayım daha hiç sistemi çalıştırmadım ilk kez çalışçak
Anakart modelim asrock h610m hvs Cha fan/wp kısmında 4 pin var,kasadan gelenden ise üç pin .kasadan gelen pinin tam orta noktasında pin olmadığı için üç pin takarak kullanamıyorum direkt uyuşmuyor,kasadan gelen bu üç pin,anakarrtaki uart 1 çıkışı ile uyuşuyor ama sanırsam onun oraya takılmaması...
İyzico ve Parolapara indirimleriyle birlikte i3-14100F işlemciyi aldım. Aslında Ryzen 5 5600 almayı düşünüyordum, ancak Gaming Gen TR'de bu Intel işlemciyi kutulu şekilde 2900 TL’ye görünce fikrimi değiştirdim. Performans karşılaştırmalarına baktığımda Ryzen 5 5600 ile benzer seviyede olduğunu...
Merhaba, iyi günler.
İyzico hesabını oluşturan kişinin kampanyalardan yararlanabilmesi için 18 yaşından büyük olması zorunlu mudur?
Ayrıca, İyzico hesabı sahibinin ismi ile ödeme yapılan kredi/banka kartı üzerindeki isim aynı olmak zorunda mı?
Son olarak, aynı kredi/banka kartı kullanılarak...
Merhaba arkadaşlar ryzen 5 7500f,Gigabyte B650M DS3H AMD ddr5 anakart ve Skill Ripjaws S5 16 GB 5600 MHz CL36 üçlü seti ikinci el olarak 9500 TL ye buldum sizce alınır mı fiyat olarak nasıl ve alırken yapmam gereken testler var mı ne yapmam gerekiyor bana yol gösterirseniz memnun olurum...
Merhaaba herkes iyi günler ,RX 6700 xt ve ryzen 5 5600'lü sistem toplayacağım anakart için hiçbir beklentim yok sistemi çalıştırabilecek ve 3600 MHz ram destekli en ucuz anakartı arıyorum.Bu anakartı buldum alınır mı.Sakarya ve Kocaeli çevresinde elden daha uygun ve iyi anakart biliyorsanız...