RX 6700 xt ve ryzen 5 5600 işlemci için bu anakart uygun mu

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1500
Merhaaba herkes iyi günler ,RX 6700 xt ve ryzen 5 5600'lü sistem toplayacağım anakart için hiçbir beklentim yok sistemi çalıştırabilecek ve 3600 MHz ram destekli en ucuz anakartı arıyorum.Bu anakartı buldum alınır mı.Sakarya ve Kocaeli çevresinde elden daha uygun ve iyi anakart biliyorsanız linkini atabilirsiniz,güvenilir ve ucuzsa internet üzerindende alabilirim.teşekkürler,anakart görseli ekte(MSI b450m pro-vdh Max ) 3. Ve 4. Ram slotu çalışmıyormuş.

Ekler

• Screenshot_20250428-113333.png
    Screenshot_20250428-113333.png
    777.9 KB · Hit: 25
Merhaaba herkes iyi günler ,RX 6700 xt ve ryzen 5 5600'lü sistem toplayacağım anakart için hiçbir beklentim yok sistemi çalıştırabilecek ve 3600 MHz ram destekli en ucuz anakartı arıyorum.Bu anakartı buldum alınır mı.Sakarya ve Kocaeli çevresinde elden daha uygun ve iyi anakart biliyorsanız linkini atabilirsiniz,güvenilir ve ucuzsa internet üzerindende alabilirim.teşekkürler,anakart görseli ekte(MSI b450m pro-vdh Max ) 3. Ve 4. Ram slotu çalışmıyormuş.
Bu modelde ram bozulması kronik sorun bazı bios hatalarıda mevcut bildiğim kadarıyla fiyat olarak kelepir bir ürün ama çokta aklıma yatmadı.Eğer bütçe 2K varsa sıfır A520 veya 2.5K ya sıfır B450 bakılabilir 2.elde anakart fiyatları çok saçma yerlerde sıfıra yönelmen daha iyi olacaktır.

Bios güncellemesi isteyebilir

3. ve 4. Ram slotlarında da bozukluk varmış , çift kanal ram için 1-3 ve 2-4 kullanmanız lazım.

Ben olsam taksitle sıfır giriş seviye bi b550 alırım.

bu anakartı kullanmış biri olarak önermem hocam. imkanın varsa sıfır tercih etmeni öneririm.

Dediğin anakartlarda sistemi çalıştırmaya yeterse olabilir,teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios güncellemesi isteyebilir

3. ve 4. Ram slotlarında da bozukluk varmış , çift kanal ram için 1-3 ve 2-4 kullanmanız lazım.

Ben olsam taksitle sıfır giriş seviye bi b550 alırım.
Anladım teşekkürler,çift kanal için 1-3 ,2-4 olayını bilmiyordum

asusun b450 lerine bakabilirsin 2. elde 3-4 kronik sorunlu bu.

Geri