Klavye çok önemli değil. Switchin kalitesine dikkat edin sadece onun dışında klavyeye uçuk miktarlar vermenize gerek yok. Kulaklık ve mouse daha önemli.
2500 TL civarında kulak içi kulaklık arıyorum.
Kullanma ana amacım müzik olacak ve aynı zamanda kulaktan kafayı sallayınca vs düşmemesi lazım. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Şehrimin vergilerini vs ayarlayabileceğim sekmeyi bulamıyorum. İzlediğim videolarda para ikonuna tıklayınca açılıyor fakat ben para ikonunu bulamadım bir türlü. Dlcsiz olduğu için olabilir mi acaba yardımcı olursanız sevinirim. Birde oyunu çok bilmiyorum nasıl para kazanılıyor oyunda ?
https://tr-m.banggood.com/GAMAKAY-TK68-Mechanical-Keyboard-68-Keys-Triple-Mode-Connection-Wired-Type-C-or-BT5_0-or-2_4G-Wireless-with-Receiver-Gateron-Switch-XDA-Profile-PBT-Keycaps-Hot-Swappable-RGB-Gaming-Keyboard-p-1837263.html#popupSearch
Çok kaliteli bir klavye bu fiyat bandında en...
Hocam genellikle aynı modeller arasında karşılaştırma yapmak için kullanılır ve genellikle cuda çekirdeği fazla olan daha performanslı olur ancak istisna durumlarda olabiliyor.
1685903195
Size önerim , 6700xt modelleri arasında 3 fanlı bir model ile 2 fanlı bir model arasında uçurum bir fiyat...