Neler Yeni

klavye hotswappale mi nasıl anlarım?

asdaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih-karakuş
Arkadaşlar klavye yurtdışından alınma ziyoulang t60 modelidir switch çıkarmak için küçük delikler vardır aparatı ile çıkarabilirmiyim.Birde

hotswappale mi bu model normalde.Arkadaşlar kutunun üstündede şöyle bir şey yazıyor ultra durable modular mechanical switch​

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Umutcan K.
Değil diye biliyorum kutunun içinden büyük cımbız gibi bir şey çıktıysa metal,hot swapple oluyor genelde

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
değil. eğer hotswapp olsaydı kutudan switch sökme aparatı çıkardı zaten, boşa sökmeye uğraşma

asdaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih-karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değil diye biliyorum kutunun içinden büyük cımbız gibi bir şey çıktıysa metal,hot swapple oluyor genelde
Hocam bi arkadaşımdan aldım kutusu var ama diğer aparatları vs vermedi kendisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki şu shifti nasıl düzeltirim tuşu biraz sola bastırıyorum öyle tıklıyor tuşu çıkartıyorum sağa sola kaydırmayı deniyorum olmuyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Umutcan K.
Hocam bi arkadaşımdan aldım kutusu var ama diğer aparatları vs vermedi kendisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki şu shifti nasıl düzeltirim tuşu biraz sola bastırıyorum öyle tıklıyor tuşu çıkartıyorum sağa sola kaydırmayı deniyorum olmuyo
O konuda bir fikrim yok dostum maalesef :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar klavye yurtdışından alınma ziyoulang t60 modelidir switch çıkarmak için küçük delikler vardır aparatı ile çıkarabilirmiyim.Birde

hotswappale mi bu model normalde.Arkadaşlar kutunun üstündede şöyle bir şey yazıyor ultra durable modular mechanical switch​

Hot swap değildir. Ziyoulanglarda hot swap yok diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,994
Üyeler
164,590
Son üye
aristous
Top Bottom