klavye hotswappale mi nasıl anlarım?

asdaw

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar klavye yurtdışından alınma ziyoulang t60 modelidir switch çıkarmak için küçük delikler vardır aparatı ile çıkarabilirmiyim.Birde

hotswappale mi bu model normalde.Arkadaşlar kutunun üstündede şöyle bir şey yazıyor ultra durable modular mechanical switch​

Son düzenleme:
Değil diye biliyorum kutunun içinden büyük cımbız gibi bir şey çıktıysa metal,hot swapple oluyor genelde

değil. eğer hotswapp olsaydı kutudan switch sökme aparatı çıkardı zaten, boşa sökmeye uğraşma

Değil diye biliyorum kutunun içinden büyük cımbız gibi bir şey çıktıysa metal,hot swapple oluyor genelde
Hocam bi arkadaşımdan aldım kutusu var ama diğer aparatları vs vermedi kendisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki şu shifti nasıl düzeltirim tuşu biraz sola bastırıyorum öyle tıklıyor tuşu çıkartıyorum sağa sola kaydırmayı deniyorum olmuyo

Hocam bi arkadaşımdan aldım kutusu var ama diğer aparatları vs vermedi kendisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki şu shifti nasıl düzeltirim tuşu biraz sola bastırıyorum öyle tıklıyor tuşu çıkartıyorum sağa sola kaydırmayı deniyorum olmuyo
O konuda bir fikrim yok dostum maalesef :(

Arkadaşlar klavye yurtdışından alınma ziyoulang t60 modelidir switch çıkarmak için küçük delikler vardır aparatı ile çıkarabilirmiyim.Birde

hotswappale mi bu model normalde.Arkadaşlar kutunun üstündede şöyle bir şey yazıyor ultra durable modular mechanical switch​

Hot swap değildir. Ziyoulanglarda hot swap yok diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,002
Üyeler
192,136
Son üye
Eraaay
Geri