Hocam bi arkadaşımdan aldım kutusu var ama diğer aparatları vs vermedi kendisiDeğil diye biliyorum kutunun içinden büyük cımbız gibi bir şey çıktıysa metal,hot swapple oluyor genelde
Hocam peki şu shifti nasıl düzeltirim tuşu biraz sola bastırıyorum öyle tıklıyor tuşu çıkartıyorum sağa sola kaydırmayı deniyorum olmuyoDeğil diye biliyorum kutunun içinden büyük cımbız gibi bir şey çıktıysa metal,hot swapple oluyor genelde
O konuda bir fikrim yok dostum maalesefHocam bi arkadaşımdan aldım kutusu var ama diğer aparatları vs vermedi kendisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam peki şu shifti nasıl düzeltirim tuşu biraz sola bastırıyorum öyle tıklıyor tuşu çıkartıyorum sağa sola kaydırmayı deniyorum olmuyo
Hocam peki bir tuş için tamirciye götürsem alırmı yaO konuda bir fikrim yok dostum maalesef![]()
Hot swap değildir. Ziyoulanglarda hot swap yok diye biliyorum.Arkadaşlar klavye yurtdışından alınma ziyoulang t60 modelidir switch çıkarmak için küçük delikler vardır aparatı ile çıkarabilirmiyim.Birde
hotswappale mi bu model normalde.Arkadaşlar kutunun üstündede şöyle bir şey yazıyor ultra durable modular mechanical switch
Hocam lehim yapmanızı tavsiye ederim.Hocam peki bir tuş için tamirciye götürsem alırmı ya