MustafaAkbulut isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yks 2026 Sıralamaları 2023'ten Kötü Gelir mi?

hocam istesekte heyecanımız stresimizi dindiremiyoruz en azından elimizde bir minimum aralık bulunması güzel oluyor o yüzden 2023 gibi bir yıldan bile kötü gelebilir mi diye sordum
  2. M

Bu sene pek çalışamadım ama 2025 e göre 249 bin 2023 e göre 266 bin 2022 ye göre 239 bin geliyor. Bu sene sayısal ilk 300 bin içinde kalabilirsem benim için kafidir.
  3. M

Sanırım 25 sıralamaları 22 den kötüydü
  4. M

Sayısal ilk 300 bin aralığı için alt sınır olarak 2023'ü (giren sayısı, sınavın basitliği, zor konuların hiçbirinin olmaması ve benzeri nedenler yüzünden) belirleyip rahat bir şekilde beklemek istiyorum. Fakat YKS 2023 gibi enflasyonun çok olduğu bir seneden bile kötü gelebilir mi sıralamalar...
  5. M

Okuması en zor mühendislikler

Hocam ama eem müfredatı fizik-2 üzerine kurulu değil mi zaten?
  6. M

Okuması en zor mühendislikler

Farketmez hocam öznel yorum arıyorum
  7. M

Kasamdaki sorun hangi parçada?

Hocam sivri ucun anakartın solu ile kasanın arasındaki boşluğa sokunca oturdu ekran kartı
  8. M

en solda anakartın bittiği yer ile kasanın arasında bir boşluk vardır, kartın demiri o aralığa girmiyormuş ve ben ***** gibi bunu göz ardı ettim şimdi takabildim ekran kartını 🤣 ama ekran kartını biraz zorladım umarım bir zarar gelmemiştir onu nasıl anlayacağım. Klipsde gitti ekran kartı düşer mi?
  9. M

Hocam büyük ihtimal klips kapalı konumda kaldı fakat öyle olsa niye sol taraf girmesinde sağ taraf girsin
  10. M

Biostar h510mh
  11. M

Evet dün temizlik yapmak için çıkarmıştım klipste koptu şimdi takamıyorum
  12. M

Tam oturmuyor sol taraf
Geri