MustafaAkbulut isimli üyenin son içerikleri

1. M

Üniversite Karşılaştırması

Peki neden?
  2. M

Üniversite Karşılaştırması

İstanbul aydın uni ile İstanbul sabahattin zaim üniversitesi karşılaştırıldığında mühendislik için hangisi daha iyi üniversite acaba?
  3. M

Saç Modeli Önerir Misiniz?

Hocam sakal şuan adam gibi çıkmıyor ya
  4. M

Düz saça hacim vermesi biraz daha zor oluyor ya hocam oyüzden dedim ama kısa saç modelinizde fena değilmiş
  5. M

Hocam kilom 70 boyum 1.73 kilom normal aslında 1785334682 Hocam normalde şı tarz arkaya taramalı saç arıyordum da onunda bakımı çok uğraştırıyor
  6. M

Hocam kısa oluncada yanaklar ortaya çıkmaz mı biraz 1785334525 Bu tarz bi saç mı lazım?
  7. M

Yanaklı bir kafam var yani yuvarlak ve saçlarım düz/çok hafif dalgalı arası bir şey. Bana ne tür bir saç önerirsiniz? İlk önce middle part denedim de pek gitmedi sanırım.
  8. M

Cooler Master Mb511 Kasaya Sıvı Soğutucu Önerisi

İşlemci soğutmam iğrenç işlemcim i5 11400 oyunlarda çok fazla ısınıyor bu sebeple en az 2 fanlı bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Bana uygun fiyatlı ve kaliteli bir sıvı soğutma önerir misiniz? (fiyatı 4000 aşmasın çok)
  9. M

Mühendislik İçin Ünileri Sıralama

kadir has mı aydın mı hocam sizce?
  10. M

Mühendislik İçin Ünileri Sıralama

Koç ve sabancı dışında İstanbul'daki vakıf ünilerini mühendislik okumak adına iyiden kötüye sıralar mısınız? Bana çok yardımı dokunacak.
  11. M

İyiden Kötüye Tercih Sıralaması

Bilmiyoz ki valla hiçbirini belki Bahçeşehir ünide eklerim
  12. M

İyiden Kötüye Tercih Sıralaması

Sayısal sıralamam 264 bin gibi kötü bir sonuç geldi fakat mezuna kalamam. Ve bu bölümler için iş arama gibi bir derdimde yok. Ama bu tercihler hakkında bilgim yok burada yazanları iyiden kötüye sıralayabilir misiniz rica etsem? (Taban sıralamaların çoğu boş gözüküyor) ( İstanbulda kalmak istiyorum)
  13. M

Yks 2026 Sıralamaları 2023'ten Kötü Gelir mi?

2023 den beter gelmesi çok acayip oldu
  14. M

Yks 2026 Sıralamaları 2023'ten Kötü Gelir mi?

Hocam bilmiyorum artık moral mi bozmaya çalışıyorlar bir koç bile Yks 23 den kötü gelebilir dedi
Geri