MustafaAkbulut
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Yanaklı bir kafam var yani yuvarlak ve saçlarım düz/çok hafif dalgalı arası bir şey. Bana ne tür bir saç önerirsiniz? İlk önce middle part denedim de pek gitmedi sanırım.
Hocam kısa oluncada yanaklar ortaya çıkmaz mı birazYuvarlak yüze uzun saç gitmiyor. Biraz klasik olacak ama subay tıraşı iyi gider. Hatta dahada kısaltılabilir.
Bu tarz bi saç mı lazım?Yuvarlak yüze uzun saç gitmiyor. Biraz klasik olacak ama subay tıraşı iyi gider. Hatta dahada kısaltılabilir.
Onun çözümü kilo vermek. Yanakları saç gizleyemiyor malesef. Yuvarlak yüzde oluşan kötü görüntünün örneği şu eleman.Hocam kısa oluncada yanaklar ortaya çıkmaz mı biraz
Hocam kilom 70 boyum 1.73 kilom normal aslındaOnun çözümü kilo vermek. Yanakları saç gizleyemiyor malesef. Yuvarlak yüzde oluşan kötü görüntünün örneği şu eleman.
Hocam normalde şı tarz arkaya taramalı saç arıyordum da onunda bakımı çok uğraştırıyorOnun çözümü kilo vermek. Yanakları saç gizleyemiyor malesef. Yuvarlak yüzde oluşan kötü görüntünün örneği şu eleman.
Kilolu değilsin aslında olabilir. Bakımı zor değil halledersin. Benim saçlar omuzlara kadar geliyordu. Tek zorluğu gece uyurken ağzına yüzüne girmesiydi. Benim önerim şöyle birseydi ama uzun saçta yakışır. Biraz denemen lazim saç cikiyor sonuçta begenmezsen kesersin.Hocam kilom 70 boyum 1.73 kilom normal aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam normalde şı tarz arkaya taramalı saç arıyordum da onunda bakımı çok uğraştırıyor
Düz saça hacim vermesi biraz daha zor oluyor ya hocam oyüzden dedim ama kısa saç modelinizde fena değilmişKilolu değilsin aslında olabilir. Bakımı zor değil halledersin. Benim saçlar omuzlara kadar geliyordu. Tek zorluğu gece uyurken ağzına yüzüne girmesiydi. Benim önerim şöyle birseydi ama uzun saçta yakışır. Biraz denemen lazim saç cikiyor sonuçta begenmezsen kesersin.
Yok ya bir sürü saç bakım kremi spreyi falan var. 2 dk sürmüyor şekil vermek. Onu biraz deneye deneye hallediyorsun. İlk başlarda zor gelebilir.Düz saça hacim vermesi biraz daha zor oluyor ya hocam oyüzden dedim ama kısa saç modelinizde fena değilmiş