Saç Modeli Önerir Misiniz?

Reaksiyon skoru
57
Yanaklı bir kafam var yani yuvarlak ve saçlarım düz/çok hafif dalgalı arası bir şey. Bana ne tür bir saç önerirsiniz? İlk önce middle part denedim de pek gitmedi sanırım.

Yuvarlak yüze uzun saç gitmiyor. Biraz klasik olacak ama subay tıraşı iyi gider. Hatta dahada kısaltılabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Ekler

• IMG_2623.webp
    IMG_2623.webp
    174.7 KB · Hit: 3
Onun çözümü kilo vermek. Yanakları saç gizleyemiyor malesef. Yuvarlak yüzde oluşan kötü görüntünün örneği şu eleman.

Hocam kilom 70 boyum 1.73 kilom normal aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onun çözümü kilo vermek. Yanakları saç gizleyemiyor malesef. Yuvarlak yüzde oluşan kötü görüntünün örneği şu eleman.

Hocam normalde şı tarz arkaya taramalı saç arıyordum da onunda bakımı çok uğraştırıyor

Ekler

• IMG_2619.webp
    IMG_2619.webp
    44.3 KB · Hit: 1
  • IMG_2622.webp
    IMG_2622.webp
    56 KB · Hit: 1
Hocam kilom 70 boyum 1.73 kilom normal aslında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam normalde şı tarz arkaya taramalı saç arıyordum da onunda bakımı çok uğraştırıyor
Kilolu değilsin aslında olabilir. Bakımı zor değil halledersin. Benim saçlar omuzlara kadar geliyordu. Tek zorluğu gece uyurken ağzına yüzüne girmesiydi. Benim önerim şöyle birseydi ama uzun saçta yakışır. Biraz denemen lazim saç cikiyor sonuçta begenmezsen kesersin.

Kilolu değilsin aslında olabilir. Bakımı zor değil halledersin. Benim saçlar omuzlara kadar geliyordu. Tek zorluğu gece uyurken ağzına yüzüne girmesiydi. Benim önerim şöyle birseydi ama uzun saçta yakışır. Biraz denemen lazim saç cikiyor sonuçta begenmezsen kesersin.
Düz saça hacim vermesi biraz daha zor oluyor ya hocam oyüzden dedim ama kısa saç modelinizde fena değilmiş

Geri