Mustafacimen isimli üyenin son içerikleri

1. M

Micron Technology RAM

Teşekkürler şimdi indirip baktım mikron olarak çıkıyor. Farklı marka RAM'lerin çalışma durumlarında bir sıkıntı oluyor mu? Stabil çalışıyorlar mı acaba 8gb 3200 olarak alsam
  2. M

Micron Technology RAM

Merhaba, HP g8 255 5500u 8gb Laptop sahibiyim. RAM yükseltmek için komut listesinden arattığım zaman bu marka RAM sahibi olduğumu gördüm fakat piyasada bu markanın RAM'leri pek bulunmuyor ve pahalı sanırım. Daha bilindik ve ucuz fiyatlı aynı hızda çalışan RAM taksam bir sıkıntı olur mu?
  3. M

6bin Tl bütcem var, bir sistem oluşturdum önerilerinizi alabilir miyim

Powercolor ekran kartları nasıl sizce
  4. M

önerebilecegim bir sistem var mı?
  5. M

SSD harici bir problem varmı onu zaten m2 ile değiştirmeyi planlıyordum baştan beri gözüm kalmıştı :)
  6. M

AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB Soket AM4 Fanlı İşlemci Gigabyte B450M S2H V2 DDR4 3600(O.C.)Mhz mATX Anakart Apacer Panther 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Black-Gold XFX AMD Radeon RX 5500 XT THICC II Pro 8GB GDDR6 128Bit Ekran Kartı Adata SU630 480GB 520MB-450MB/s SATA3 SSD Disk Corsair Carbide...
  7. M

Tenda Modem Power Işığı Yanıp Sönüyor

Tamamdır hocam teşekkür ederim benımde aklıma o geldi bi sorayım dedim sağolasın
  8. M

Tenda Modem Power Işığı Yanıp Sönüyor

Arkadaşlar merhaba, dün gece başıma gelen bu olay, bugün işten geldigimde hala devam ediyordu. Hiç bir ışık yanmıyor, sadece power ışığı yanıp sönüyor. Müsteri hizmetlerini aradım ama mesai dışı sanırım ulaşamadım bilen birisi var mı içimizde acaba?
  9. M

Yeni M2-Sata SSD'ye Win10 kurmak için yardım

çalıştıgım için forumu yeni girebildim iso dosyasını yükledikten sonra direk setup.exe'ye tıklayıp çalıstırdım normal sıfırlandı dırek hard diske işlemi yaptı. Şuan sanırım usb ile halledecegım
  10. M

Hocam yine ben biraz geç dönüyorum sana suan bilgisayara dediğin gibi tekrar kurdum fakat tekrardan sabit diske kurulmuş win10 bana hangi diske kurmak istersin tarzinda bi soru wb. Sorulmadi
  11. M

Şuan %10 da bir durum olursa tekrar yazacagım teşekkür ederim şuana kadarkiler için
  12. M

Ne yapmak istiyorsun? diye soruyor. a - Bu bilgisayarı şimdi yükselt b -Başka bir bilgisayar için yükleme medyası (usb, dvd veya iso) oluştur. Sanırım ben b seçenegine tıklayacagım 1602935203 + olarak ISO dosyasını bir DVD'ye yazmanız gerekecek diye bir ibare var
  13. M

evet sormadan bir şey yapmak istemedim suan harddıskte kurulu bekliyorum
  14. M

Merhabalar normalde sabit disk kullanıyordum. bugun M2 ssd aldım. Biosta m2 ssd gözüküyor ve benim bir format usb veya cd'm yok direk bilgisayarın sıfırlama ayarlarından laptubumu sıfırlıyordum. Sistemimi formatta m2 ssd'ye nasıl geçirebilirim?
  15. M

M2 ssd yuvaya uymuyor

Evet tam gecirememisim tesekkur ederim beyler yardim için hepinize eksik olmayın :))
Geri