Teşekkürler şimdi indirip baktım mikron olarak çıkıyor. Farklı marka RAM'lerin çalışma durumlarında bir sıkıntı oluyor mu? Stabil çalışıyorlar mı acaba 8gb 3200 olarak alsam
Merhaba, HP g8 255 5500u 8gb Laptop sahibiyim. RAM yükseltmek için komut listesinden arattığım zaman bu marka RAM sahibi olduğumu gördüm fakat piyasada bu markanın RAM'leri pek bulunmuyor ve pahalı sanırım. Daha bilindik ve ucuz fiyatlı aynı hızda çalışan RAM taksam bir sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar merhaba, dün gece başıma gelen bu olay, bugün işten geldigimde hala devam ediyordu. Hiç bir ışık yanmıyor, sadece power ışığı yanıp sönüyor. Müsteri hizmetlerini aradım ama mesai dışı sanırım ulaşamadım bilen birisi var mı içimizde acaba?
çalıştıgım için forumu yeni girebildim iso dosyasını yükledikten sonra direk setup.exe'ye tıklayıp çalıstırdım normal sıfırlandı dırek hard diske işlemi yaptı. Şuan sanırım usb ile halledecegım
Hocam yine ben biraz geç dönüyorum sana suan bilgisayara dediğin gibi tekrar kurdum fakat tekrardan sabit diske kurulmuş win10 bana hangi diske kurmak istersin tarzinda bi soru wb. Sorulmadi
Ne yapmak istiyorsun? diye soruyor.
a - Bu bilgisayarı şimdi yükselt
b -Başka bir bilgisayar için yükleme medyası (usb, dvd veya iso) oluştur.
Sanırım ben b seçenegine tıklayacagım
1602935203
+ olarak ISO dosyasını bir DVD'ye yazmanız gerekecek diye bir ibare var
Merhabalar normalde sabit disk kullanıyordum. bugun M2 ssd aldım. Biosta m2 ssd gözüküyor ve benim bir format usb veya cd'm yok direk bilgisayarın sıfırlama ayarlarından laptubumu sıfırlıyordum. Sistemimi formatta m2 ssd'ye nasıl geçirebilirim?