Yeni M2-Sata SSD'ye Win10 kurmak için yardım

Reaksiyon skoru
19
Merhabalar normalde sabit disk kullanıyordum. bugun M2 ssd aldım. Biosta m2 ssd gözüküyor ve benim bir format usb veya cd'm yok direk bilgisayarın sıfırlama ayarlarından laptubumu sıfırlıyordum. Sistemimi formatta m2 ssd'ye nasıl geçirebilirim?

Sistem şu an hala harddiske mi kurulu, yani bilgisayarı açınca masaüstüne filan gelebiliyorsun değil mi?

evet sormadan bir şey yapmak istemedim suan harddıskte kurulu bekliyorum
Microsoftun kendi sitesinden Media Creation Tool'u indir. Bu araç sayesinde Windows'un ISO'sunu indirebileceksin.
Media Creation Tool'u açıp ISO'yı indir.
Ardından ISO'nun içerisini aç. Bu yöntemi bayadır kullanmıyorum, ISO'ya çift tıklayınca ISO'nun içi açılmazsa buraya tekrar yaz.
Dosyanın (ISO) içi açıldığında setup.exe kısmına tıkla. Ardından kurulum ekranına geçecektir.
Gerisi normal Windows kurma işlemi zaten. Takıldığın bir kısım olursa yazabilirsin, adım adım ne yapman gerektiğini söylerim.

Microsoftun kendi sitesinden Media Creation Tool'u indir. Bu araç sayesinde Windows'un ISO'sunu indirebileceksin.
Media Creation Tool'u açıp ISO'yı indir.
Ardından ISO'nun içerisini aç. Bu yöntemi bayadır kullanmıyorum, ISO'ya çift tıklayınca ISO'nun içi açılmazsa buraya tekrar yaz.
Dosyanın (ISO) içi açıldığında setup.exe kısmına tıkla. Ardından kurulum ekranına geçecektir.
Gerisi normal Windows kurma işlemi zaten. Takıldığın bir kısım olursa yazabilirsin, adım adım ne yapman gerektiğini söylerim.
Ne yapmak istiyorsun? diye soruyor.
a - Bu bilgisayarı şimdi yükselt
b -Başka bir bilgisayar için yükleme medyası (usb, dvd veya iso) oluştur.
Sanırım ben b seçenegine tıklayacagım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+ olarak ISO dosyasını bir DVD'ye yazmanız gerekecek diye bir ibare var

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+ olarak ISO dosyasını bir DVD'ye yazmanız gerekecek diye bir ibare var
Evet 2. seçeneği seç.

bu video yeterli olucaktır sana

Hocam yine ben biraz geç dönüyorum sana suan bilgisayara dediğin gibi tekrar kurdum fakat tekrardan sabit diske kurulmuş win10 bana hangi diske kurmak istersin tarzinda bi soru wb. Sorulmadi
Normal şartlarda mutlaka sorması gerekiyordu. ISO dosyası indikten sonra ne yaptın?

Normal şartlarda mutlaka sorması gerekiyordu. ISO dosyası indikten sonra ne yaptın?
çalıştıgım için forumu yeni girebildim iso dosyasını yükledikten sonra direk setup.exe'ye tıklayıp çalıstırdım normal sıfırlandı dırek hard diske işlemi yaptı. Şuan sanırım usb ile halledecegım

UEFI GPT olarak kurmanız gerekiyor. Üstte atılan Burak Zeytinci'nin altta yanlış bilgi veren videosunu izleyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,009
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri