mustafakdmgl isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yeni Kasa mı Upgrade mi

Eyv satıp yeni kasa almaca burası
  2. M

Yeni Kasa mı Upgrade mi

Ne kadara gider sence bu 2 senelik pc sadece oyun oynandı 1782165525 Rust… bilmiyorsan bir oyun
  3. M

Yeni Kasa mı Upgrade mi

Şuan çok param yok ama olanla 78003d almak istiyorum doğal olarak anakart ve sıvı soğutucuda alıcam emin olmamakla birlikte psu da upgrade etmem gerekicek bu yola mı gireyim yoksa bu kasayı bir şekilde satıp başka bir kasa mı almalıyım arada kaldım yardımcı olur musunuz?
  4. M

1 adet ölü pixel sorunu

çevirsinler elinde servis raporu olur en azından
  5. M

Wordpress şablon önerir misiniz?

Beyler bir projem var içerisine çok fazla içerik doldurmam gerekiyor uygun tema şablon önerir misiniz wordpress için bir çok menü ve alt başlık olacak konu ise tarih bilim ve düşünce biçimleri olacak
  6. M

Intel i5 14400F vs AMD Ryzen 5 7500F

obs yayını rdr 2 / arena breakout infinite / Bannerlord / şuanlık bunları oynuyorum ve değerler bu şekilde
  7. M

Rdr 2 de bu şekilde Arena Breakout Infinite bu şekilde
  8. M

Bilgisayarım Var Arkadaşım Yok Ne Oynayabillirim?

dm atarsın indirince
  9. M

zaten gpu üzerinden yayın yapıyormuşum Gpu kullanımı %96~99 arasında CPU ise %92~99 arasında geziyor tüm yükü halledemiyor sanki
  10. M

Bilgisayarım Var Arkadaşım Yok Ne Oynayabillirim?

Arena Breakout Infinite oynuyorum istersen oynarız ama tek oynicam dersen fm 24 rdr 2 lol bf1 felan oynayabilirsin
  11. M

5080 Aldım Ama Doğru mu Yaptım acaba?

İmzanda sistem göremedim ben ben mi yanlış bakıyorum
  12. M

Yardım Arkadaslar monitöre ihtiyacım var 4 -5k arasında önerebilir misiniz acill

257 yorum 4.8 ama ne kadar doğal yorum ve puanlama bilmiyorum
  13. M

Yardım Arkadaslar monitöre ihtiyacım var 4 -5k arasında önerebilir misiniz acill

https://www.pttavm.com/msi-g244pf-e2-238-1-ms-full-hd-pivot-ips-180-hz-oyuncu-monitoru-p-1122934951?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.63.8 şu var pivot ama ne kadar güvenilir bilmiyorum hatta ben almazdım 1738682190 aynısını attım hacı :)
  14. M

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CP9L34CJ?tag=akakceprime-21&psc=1 şunu buldum bir bak istersen pivot değil ama
Geri