selamlar 5000 tl kadar bütçem var tam boy manyetik bir klavye istiyorum fakat bulamıyorum bildiğiniz bir model varsa yardımcı olur musunuz?
(manyetik olmazsa da tam boy snap tap özellikli bir klavye önerisinde bulunabilirsiniz)
4060Ti ddr5 sistem kurmak istiyorum bütçe max 30 32k piyasaya baktım bi kaç tane sistem buldum fakat hangisi daha mantıklıdır karar veremedim yardımcı olabilecek varmı?
Aklımda almak istediğim iki model var birincisi
VXE MAD R Wireless Mouse
ikincisi ise
Rampage Zenith Pro 4K
fakat daha önce kablosuz mouse kullanmadım aktif kullandım mouse rival 3 uzun zamandır kullanıyorum kablosundan çok şikayetciyim masamdan aşağı düşüyor ve zevkimi bozuyor o yüzden...
ilk başta anticheat ekranında geri kapanıyordu yüklenirken şimdi problem değişti o aşamayı geçebiliyorum ana menü geliyor black ops seçiyorum ekrana bu gelip kapanıyor jsdagnads
1729873829
Görselde buraya kadar ilerleyebildim alksdgödas (shaderları yüklemşti şimdi bidaha yüklüyor oyunda grafik...
öncelikle kullandığım uygulama "geforce experience"
yaşadığım sorun alt z yaptığımda oyunlarda bip diye bildirim sesi çıkıyor bi kaç gündür problem yoktu bugün yapmaya başladı ve sinir bozucu yapışkan tuşları kapattım düzelmedi çözüm önerebilecek varmı?
ram ayarlarını bios üzerinden güncelledim 2.6 mhzde çalışıyormuş 3.200e çıktı msı afterburner açıcam bakıcam ve dönüş yapıcam teşekkürler
1726587310
MSI afterburner kullanmayı bilmediğim için tüm değerleri açtım aldığım sonuçlar böyle