Dayı baktım da değişim yapan biri var ama önceden yapmış,yeni yapmaya çalışanlara türkiyede kargo sorunu var fln denmiş,hani bilmiyorum şuan nasıl ama sen...
valla bilemedim dostum sorunun ne açılması lazım normalde ama istersen sen de yeni konu açabilirsin bu konu hakkında ya da forumlarda bak aynı sorunu...
kral dediğim gibi fps için önemsiz bir şey hatta kullanmasan daha iyi ses kasarsın ama benim bildiğim hikayeli oyunlarda ya da müzik dinlerken fln atmosfere...
kral final yoğunluğundan geç cevap veriyorum kusura bakma.O kutudan çıkan kod razerın uygulamasına girebilmen için benim bildiğim yani telefondan okut qrı...
kral 7.1 surroundı aktif etmen için kutusunda gelen usb aparatı var onu takman gerekiyor yani ya öyledir ya da dolby atmos destekliyordur.Dolby atmosu kurup...
mikrofonunda dip ses var deniyor bilmiyorum ama peki oyunda rakibin konumunu belirlemede nasıl acaba ve müzik dinlerken keyif veriyor mu fps oyunları...
Corshair hs65 almayı planlıyorum fakat birkaç model arasında kararsız kaldım.Hyprex cloud stınger 2,artics nova 1,blackshark 2x ve hs65 bu kulaklıklar...