nova 7 kulaklık aldım kullanıyorum sesi malesef dışarıya çok veriyor dışarıdada kullanıcam ve bu sesten rahatsiz oluyorum sitesinde deri pedlerde satılıyor alırsam sesi yeterince kesermi
E devletten öğrenci belgesi yükledim ama kabul etmedi anında gönderdiğiniz belge yeterli değil diye mail geldi edu uzantılı mail istiyo amanerden alacağımı bilmiyorum almadan devam edebilir iyim veya nasıl alırım yardımcı olurmusunuz
hocam apple in sitesinde ipad alana apple pen hediyesi var indirim 5k ya geliyo yaklaşık pt deki indirim okadar değil pen kampanyasinida sordum yokmus pt de
1723128156
teşekkür ederim yinede
bu sene üniversiteye gideceğim ipad alacağım ama daha tercihler açıklanmadı o yüzden öğrenci sayılmıyorum her an zam gelebileceginden ve alışmak için erkenden almak istiyorum siparisi vermek için öğrenci belgesine vs mi ihtiyacım var nasıl ileteceğim belgeyi nasıl alacağımı vs bilmiyorum detaylı...
ipad air ve s9 ultra arasında kaldım not tutmak için kullanacağım 5 sene boyunca kasma donma yapmadan götürmesi gerekiyor ipad i ömrü için düşünüyorum dex olsun hz ve bellek farkı s9 ultrada daha iyi ama 5 sene goturemezse bi olayı kalmıycak s9 ultranın ömrü en az 5 seneyi donmadan kasmadan...
5 yıl boyunca kullanacağım ipad le karsilastirdim ömür konusunda ipad air daha uzun omurlu degilmi androitler 2 3 sene sonra kasmaya başlama gibi bi huyları var uzun süre kullanımını biliyomusun s9 ultranin