musto587 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Kasa Topluyorum Önerilere Açığım

Şöyle bir şey yapıcam galiba. Yorumlarınıza açığım. 5070 civarı çok uçuk fiyatlar o yüzden böyle tercih ettim sonra upgrade yapacağım dedigim gibi. Edit: Unutmuşum anakartı bununla değiştim Gigabyte X870 Eagle WIFI7.
  2. M

Üstüne koyucam masanın çok yerim yok evde malesef. Birde kasa sonrası bu güç kaynağı ve sıvı sogutma muhabbetleri nasıl oluyor
  3. M

İkinci elden çekiniyorum hatta sevmiyorum ben sıfır al kullan sat kafasındayım ekran kartı için şu an :D
  4. M

5070ti indirim görseydim direkt çekerdim ya. Ama dün de tartıştık forumda zaten 9070xt almak istemiyorum konfor alanım nvidia en basitinden oyun içi digital vibrance ayarlamak bile daha kolay geliyor bildiğim bi ürün sonuçta yıllardır nvidia kullanıyorum. İşlemci konusuna gelirsek belki de en...
  5. M

CS2 rekabetçi seviyede oynuyorum o yüzden 7800x3d seçimim.
  6. M

Selamlar, şimdilik bunları almayı düşünüyorum devamında Patriot'un 16GB Ramleri var Kasa güç kaynağı ve soğutucu da alıcam. Önerilerinize açığım.
  7. M

Hazır Sistem Toplamak İstiyorum RTX 5070 ve AMD 7500f

senin sistemi kaça mal ettiniz hocam ?
  8. M

PlayStation 5 Aldım Ho Go?

6 ay önce ps5 aldım. Dünya varmış dedim bak sana o kadar söylüyorum. Hayatımda konsola dokunmadım bile ilk kez böyle hissediyorum. Hayırlı olsun PS+ al ve GTA 6 çıkana kadar deli gibi oyun oyna :D
  9. M

teşekkürler dostum güzel bir yorum olmuş.
  10. M

link atmak yasak mı bilmiyorum ama https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7500f-gigabyte-rx-9060-xt-gaming-oc-16gb-gigabyte-a620m-16gb-500gb-oem-paket/ şöyle bi paket var biraz upgrade yapıp bakıcam.
  11. M

Inno, Palit, Gainward bunlar sorunsuz olur mu?
  12. M

4:3 1024x768 oynuyorum ben :D
  13. M

9060xt hakkındaki yorumun ne? 5070ti geçişinde beni 4-5 ay rahat ettirir mi sence?
  14. M

Şöyle diyim yazılım işlerim de oluyor doğal olarak ama 5070 ve 9070xt arasında bi fark yaratmaz anladıgım kadarıyla.
Geri