9700x kullanıyorum kesinlikle fps de x3d ye çok yakın + sı çekirdek .sadece soğutucu olarak bir tık kaliteli almanızı tavsiye ederim .105w a kadar güç...
5070ti indirim görseydim direkt çekerdim ya. Ama dün de tartıştık forumda zaten 9070xt almak istemiyorum konfor alanım nvidia en basitinden oyun içi digital...
Hocam bana totalde 113k'ya patladı (monitör hariç) ben biraz sabırsız davrandım indirim falan kovalamadım çünkü aradığım hiçbir parça indirime girmiyordu :D...
6 ay önce ps5 aldım. Dünya varmış dedim bak sana o kadar söylüyorum. Hayatımda konsola dokunmadım bile ilk kez böyle hissediyorum. Hayırlı olsun PS+ al ve...
Beler ben hayatımda ilk kez AMD ekran kartı kullanıyorum sistemi de forumda topladık gibi bişey oldu (imzada), zaten aşırı ön yargılıydım ama 5070ti...
link atmak yasak mı bilmiyorum ama https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7500f-gigabyte-rx-9060-xt-gaming-oc-16gb-gigabyte-a620m-16gb-500gb-oem-paket/ şöyle bi...
Hocam Marka önemli Deil
Zaten Nvidianın bir ortağı yani sıkıntı çıkarmaz ve soğutma sistemleri ztn kartın segmentine göre yapıldığından dolayı 70 derecenin...