Selamlar az önce bilgisayarı açmak istedim fakat önüme 2 hesap cıkıyor ve şifreyi girdiğim zaman cihazini cevrimdisi lutfen bu cihazda kullanilan son parolayla oturum açın diyor hiç bir şekilde giriş yapamıyorum internet varken de yokken de denedim çözemedim lutfen yardim edin
Selamlar 2 haftadır steame giremiyorum fatal error veriyor, internetten baktım ama bir çok şey denememe rağmen çözemedim steam desteğe yazdım onlarda çözemedi en son çare pc formatlıycam ama belki formatlamadan çözebiliriz diye size sormak istedim.
aldığım hata bu
Selamlar geçen gün corsair hs80 usb modelini aldım ve gayet memnunum fakat arkadaşlarla ts üzerinden konuşurken mikrofonun arkadaki sesleri çok verdiğini söylediler buna çözüm ne var bilen var mı acaba?
3k oldugunu fark etmemisim bir kac yerde 2k yaziyordu. Neden memnun değilsiniz? Ayni kulaklik kuzenimde de var ve gayet memnun bende bir kac kez denedim güzeldi aslinda
Selamlar kulaklık almayı düşünüyorum ve bayadir araştırıyorum bütçem 2500 civari ama şuan 3000 tl olup da indirime falan girebilicek bir kulaklık varsa onu da alabilirim. Wirelles olup olması farketmez ama wirelles olsun diye de performanstan kısmak istemiyorum
Şuan gördüğüm kadarıyla bu bütçede...