Arctis 7 kullanıyordum ama bozuldu onun düzeyinde bir kulaklık önerir misiniz bütçe 3.5-45.k arası (ucuz da olabilir bütçe yüksek diye sonuna kadar kullanmak zorunda değilim)
Excalibur g770 laptopum var bataryası çok fazla şiştiği ve %75'ten fazla şarj etmediği için dün akşam pcnin arkasını açıp bataryayı söktüm ama oyunlarda ani bir fps düşüşü oldu bunun çözümü var mıdır?
Meslek lisesinde okuyorum bir tane meslek dersinden kaldım ve o ders edebiyatla beraber baraj dersim 2. dönem açığa almayı düşünüyorum baraj dersten kalmam açığa geçmemi engeller mi?
Amazon’dan yurtdışından kelebek tarak alacağım gümrükten geçmesi için tcmi falan istediler geçerken sıkıntı olur mu ve iadesinde sorun yaşar mıyım
Ben yurtdışından getirirken gümrükten sıkıntısız geçirmiştim (Bulgaristan’dan İstanbul’a otobüsle geldim) ama İstanbul havalimanında bıçağa benzediği...
https://www.trendyol.com/onvo/ov-110-elektrikli-scooter-p-327290877?boutiqueId=61&merchantId=107018
Bu ürünü almayı düşünüyorum internette en ucuz burda sizce alınır mı arıza konusunda yardımcı olurlar mı?