Neler Yeni

Rockstar Games Launcher açılmıyor

Ziona

80+ Silver
Denetim masasından social clubu silip GTA'yı tekrar yüklediğimde düzelmişti bende.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
log ta herhangi bir sorun göremedim,
ses ayarı yaptığınız herhangi bir program var mı? varsa onu kapatıp dener misiniz? kulaklığın kendi programı dahil.

Allmuted

80+ Bronze
Dediğimi denemiceksin sanırım

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
driverlarına baktım güncel, dikkatimi Steam Streaming Speakers ve arctis 7 çekti acaba dedim ek bir program mı var? yabancı forumlarda öyle çözmüşler. antivirüs vs yoksa aklıma son çözüm windows geliyor. 19043 build de kalmanızda özel bir sebep yoksa güncelleme yapıp deneyin. inanın aklıma başka çözüm gelmiyor.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
driverlarına baktım güncel, dikkatimi Steam Streaming Speakers ve arctis 7 çekti acaba dedim ek bir program mı var? yabancı forumlarda öyle çözmüşler. antivirüs vs yoksa aklıma son çözüm windows geliyor. 19043 build de kalmanızda özel bir sebep yoksa güncelleme yapıp deneyin. inanın aklıma başka çözüm gelmiyor.
Nasıl güncelleme yapabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Emir Ada Davulcu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar Aşığı.
hocam aynı şey tıpa tıp başıma geldi. 3 günlük çözme denemelerimden sonra başarısızlığı kabul ettim ve format atmak zorunda kaldım. umarım başınıza gelmez.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
hocam aynı şey tıpa tıp başıma geldi. 3 günlük çözme denemelerimden sonra başarısızlığı kabul ettim ve format atmak zorunda kaldım. umarım başınıza gelmez.
Ben de kabullenip sildim Gta’yı falan :D

Top Bottom