hihihiha
80+ Bronze
Ben öyle yapmıştım bilmiyorum dostum.Kopyalayıp mı atayım bu baya uzun çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dizin boş değil hatası veriyor
Ben öyle yapmıştım bilmiyorum dostum.Kopyalayıp mı atayım bu baya uzun çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dizin boş değil hatası veriyor
bi siteye yükleyin txt yi link atınKopyalayıp mı atayım bu baya uzun çünkü
bi siteye yükleyin txt yi link atın
Yok hala aynılog ta herhangi bir sorun göremedim,
ses ayarı yaptığınız herhangi bir program var mı? varsa onu kapatıp dener misiniz? kulaklığın kendi programı dahil.
Denedim olmadı cevap vermeyi unutmuşum kusura bakmaDediğimi denemiceksin sanırım
driverlarına baktım güncel, dikkatimi Steam Streaming Speakers ve arctis 7 çekti acaba dedim ek bir program mı var? yabancı forumlarda öyle çözmüşler. antivirüs vs yoksa aklıma son çözüm windows geliyor. 19043 build de kalmanızda özel bir sebep yoksa güncelleme yapıp deneyin. inanın aklıma başka çözüm gelmiyor.Yok hala aynı
Nasıl güncelleme yapabilirim?driverlarına baktım güncel, dikkatimi Steam Streaming Speakers ve arctis 7 çekti acaba dedim ek bir program mı var? yabancı forumlarda öyle çözmüşler. antivirüs vs yoksa aklıma son çözüm windows geliyor. 19043 build de kalmanızda özel bir sebep yoksa güncelleme yapıp deneyin. inanın aklıma başka çözüm gelmiyor.
Nasıl güncelleme yapabilirim?
Ben de kabullenip sildim Gta’yı falanhocam aynı şey tıpa tıp başıma geldi. 3 günlük çözme denemelerimden sonra başarısızlığı kabul ettim ve format atmak zorunda kaldım. umarım başınıza gelmez.