Az önce masaüstündeyken de yaptı ve şuan bilgisayar açıldığı gibi ekran gidiyor
1685351721
Bu sorun ili başladığında ses geliyordu ilk yazdığım gibi rdr 2 de başlamıştı o zaman arkadan ses geliyordu bütün oyunlarda başladığında ses gelmemeye başladı
normal masaüstünde bir şey olmayıp oyunda çözünürlük olması normalmi hocam kusura bakmayın çok anlamıyorum bir de bilgisayarı aldığımda psudan ekran kartına bağlayan kablo benimki eskiydi tekli bulamamıştım bilgisayarı kuran arkadaşım kabloyu birşeyle bağlayarak halletmişti ondan kaynaklı...
merhaba sorunum rdr2 de başlamıştı girdiğimde siyah ekran geliyor ve uyku moduna geçiliyor yazıyordu fakat klavye mouse ve kasanın ışıkları yanıyordu ve şuan bütün oyunlarda aynısını yapıyor cs ye girdiğimde 5 dakika sonra yaparken rdr2 ye girdiğimde 2 saniye sonra yapıyor fakat internette...
selam yeni bir bilgisayar almak istiyordum kafamda bir sistem vardı fakat forumlarda ekran kartımdan dolayı baya bir sıkıntı çıkarır denildi ekran kartım gtx 1050 biraz eski katılıyorum belki bunu satıp daha iyisini alabilirim fakat bu bilgisayarı gtx 1050 ye uygun toplamak istiyorum bütçem en...
benim suana kadar 5 tane kolum olmuştur hepsi işte snopynin klasik ucuz kolları ve hepsi dayanmadı ben sadece pes fifa oynuyorum dedim hani boşa boşa kollara para veriyorum bari iyi bişey alayım aldıgım kolda 200 tl bu arada ucuz değil zaten 200 benim fiyatıma aşıyordu zorla filan aldım oda...
daha bugün aldıgım gamepad ilk defa taktım ama çalışmıyor videolarda işte direk tak çalıştır diyolar ama bende olmadı ve videolarda işte söyle kuruluyor gibisinden videolar yok yardımcı olucak varmı ?
dogruysa peki hocam bana şey demişti belge vermiyolar ama e okulda teşekkür aldıgın gözüküyor demişti acıkcası cok inanmadım ama budamı dogru
1642357937
dogruysa peki hocam bana şey demişti belge vermiyolar ama e okulda teşekkür aldıgın gözüküyor demişti acıkcası cok inanmadım ama budamı dogru
valla bizim hocalar 5 üstü olunca belge alamıyorsun diyolar internettede öyle dediler müdür sildirme olayıda belli bi tarih üzerinde oluyor ama müdürün zevkine baglı örnek bizim okulda devamsızlık sildirme süresi 5 gün filan yoksa sildiremiyorsun
dostum bişey sorucam biliyorsun özürlü devamsızlıgın 5 üstü olunca belge alamıyorsun ama hocamız bize karnede belge vermiyolar internetten bakınca belgeni görüyorsun demişti bu doğrumu ona göre bi dersin ortalaması 50 nin altındaysa yine belge alamıyorsun o zamanda internette görünüyormu