İnsan araştırdıkça kararsız kalıyor valla 4060 modelin ekranıda QHD miş bilemiyorum artık ya 5000 serisinimi beklesem yoksa alıp gecsemmi bir sefer alıcam...
Hikayeli oyunlar daha çok oynarım aslında 2k da 8 vram yeterli geliyormu yada ne önerirsiniz aslinda bu acer nitro 16 nın 4060 modelini istiyorum da satan...
Peki bu hp modelinden eminmiyiz bir sefer alıcam sorunlarla boğuşmak istemiyorum çünkü işim gereği çok seyahat ediyorum gittigim yerlerde laptop ile...
Arkadaşlar merhaba 1080p 144 hz oyuncusuyum rx 6800 ile 5600x ikilisi var 5700x3d ye geçsem mantıklı olur mu hemen hemen her türden oyun oynuyorum yüzde 1...
Arkadaşlar merhaba bana şöyle uzun yıllar kullanabileceğim kaliteli bir model lazım aradığım özellikler;
Malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli genel...
Arkadaşlar ilk defa akıllı saat alıcam telefonumda samsung tavsiye edermisiniz takvim saatten konuşma gibi özellikleri Varmı
1732609697
Derken indirim bitti...
Hp victuslara karşı cok onyargilarim var malzeme kalitesi dusuk ve ekranlari dusuk kalitede oluyor neden bu kadar cok oneriliyor biri açıklık getirebilirmi
Arkadaşlar merhaba 4060 bir laptop bakıyorum her yönüyle iyi bir model istiyorum kağıt üstünde bu model iyi duruyor ama tabi benim onyargim var hplere karsi...
Arkadaşlar merhaba bana şöyle kronik sorunu olmayan rtx 4060 bir laptop lazım paneli malzeme kalitesi soğutma sistemi ghosting olmayan 100 srgb falan iyi...