Mvnmt35 isimli üyenin son etkinliği

• M
    Mvnmt35, 50 k bütçe laptop önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    İnsan araştırdıkça kararsız kalıyor valla 4060 modelin ekranıda QHD miş bilemiyorum artık ya 5000 serisinimi beklesem yoksa alıp gecsemmi bir sefer alıcam...
  • M
    Hikayeli oyunlar daha çok oynarım aslında 2k da 8 vram yeterli geliyormu yada ne önerirsiniz aslinda bu acer nitro 16 nın 4060 modelini istiyorum da satan...
  • M
    Kesinlikle alıcam ama ekran 2 k olması oyunlarda ne yapar diye düşünüyorum 8 vram e güvenemiyorum 2k ekrandada 1080p oynamak nasıl olur bilmiyorum
  • M
    Peki bu hp modelinden eminmiyiz bir sefer alıcam sorunlarla boğuşmak istemiyorum çünkü işim gereği çok seyahat ediyorum gittigim yerlerde laptop ile...
  • M
    Bende öyle düşünüyorum zaten 4070de 8 vram var 2 kda ne kadar besleyebilir muamma 2. Konu 16 inc ekranda 2k ne kadar mantıklı bilemiyorum
  • M
    Acer nitro 16 4070 nasıl bir arkadaşta bunu öneriyor 1733400113 Hp markasına onyargiliyim biraz
  • M
    Mvnmt35, Laptop Önerileri kategorisinde 50 k bütçe laptop önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar merhaba bana kaliteli bir model lazım rtx 4060 bana yeter oyunda oynanacak filmde izlenilecek ekranı malzeme kalitesi soğutma sistemi vs...
  • M
    Mvnmt35, İşlemci kategorisinde 5600x- 5700x3d upgrade başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar merhaba 1080p 144 hz oyuncusuyum rx 6800 ile 5600x ikilisi var 5700x3d ye geçsem mantıklı olur mu hemen hemen her türden oyun oynuyorum yüzde 1...
  • M
    Mvnmt35, Laptop Önerileri kategorisinde Acer nitro 16 rtx 4070 alınır mı? başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar merhaba bana şöyle uzun yıllar kullanabileceğim kaliteli bir model lazım aradığım özellikler; Malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli genel...
  • M
    Bakayım ama dediğim gibi ilk defa alıcam bu saydığım özelikler varmi mesaj falanda okurum ben ordan
  • M
    Arkadaşlar ilk defa akıllı saat alıcam telefonumda samsung tavsiye edermisiniz takvim saatten konuşma gibi özellikleri Varmı 1732609697 Derken indirim bitti...
  • M
    Mvnmt35, 30-40K Arası Laptop Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hp victuslara karşı cok onyargilarim var malzeme kalitesi dusuk ve ekranlari dusuk kalitede oluyor neden bu kadar cok oneriliyor biri açıklık getirebilirmi
  • M
    Mvnmt35, HP Victus 16-S1019NT A05N0EA alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Asıl cs go gibi oyunlar basit oyunlar neden beklenti olmasinki
  • M
    Mvnmt35, Laptop Önerileri kategorisinde HP Victus 16-S1019NT A05N0EA alınır mı? başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar merhaba 4060 bir laptop bakıyorum her yönüyle iyi bir model istiyorum kağıt üstünde bu model iyi duruyor ama tabi benim onyargim var hplere karsi...
  • M
    Mvnmt35, Laptop Önerileri kategorisinde 45.000 TL laptop önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar merhaba bana şöyle kronik sorunu olmayan rtx 4060 bir laptop lazım paneli malzeme kalitesi soğutma sistemi ghosting olmayan 100 srgb falan iyi...
Top Bottom