viper v3 pro nun swichleri nasıl hocam değişebilirmi elimde eskiden kalma asus rog sica vardı sağ tık bozulmuştu ama switch alıp yenilemiştim mükemmeldi çöpe gitmekten kurtarıyor ürünü birde orta tık ve scroll genelde hızlı bozulanlardan kronik sorunu varmı rahatlığı nasıl
Arkadaşlar merhaba üst düzey ömürlük bir gamepad arıyorum elimde cylone 2 var ama onda LB tuşunda sorun çıktı ara ara takılıyor hissi veriyor araştırdığım kadarıyla Gamesir G7 Pro ZZZ edition da LB ve RB dahil mekanik tuşmuş bu gamepad alınır mı? kronik sorun istemiyorum ve bu gamepad çantasına...
Arkadaşlar merhaba. Tutuş şeklini bilmiyorum ama Razer DeathAdder V2 kablolu var bana rahat geliyordu ama bozuldu artık o yüzden yeni bir şey alacağım iyi bir şey olsun istiyorum.
Aklımda ASUS ROG Gladius 3 veya Razer V3 Pro var bilmiyorum bunlardan daha iyi model var mı ama hem laptopta hem...
Hocam bende bunun 17.3 inc versiyonu var 14700HX rtx 5070 24 gb ram 1 tb ssd modeli ekim basindan beri kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim 3 yıl garantiside var.
63 e aldiydim ben bunu ve cok arastirdim yeni 15-17***10 serilerinde anakart ve ic dizayn komple değişmiş deniyor asıl sorunlu...
Gpu artifact olayı bambaska bur sorun her elektronik üründe sorun problem çıkabilir bu kronik seviyede olmadığı sürece normal sayılır anakart daha önemli lenovo için ama koskoca firma eminim derslerini almıştır diye düşünüyorum garanti ve servis desteği ise güzel diye duydum bu markanın
Ekim 2025 te 63 e bunun 17 inç ve 14700hx olan versiyonunu almıştım hala kullanıyorum bir sorununu görmedim 3 yıl garantili anakart ve ic dizaynı tamamen değişmiş deniyor 15***9 seri laptoplara göre 15***10 serisi yeni seri yani