Bu klavye iyi gibi duruyor işte kablolu olması sorun değil sadece o kablo tak çıkarli olursa iyi olur çantada taşırken söküp taşınabilir
1763290832
Birde switch nasıl bunun hotswap olmasida iyi aslında.
Masaüstü pc de var bende ondada asus rog scope 2 96 var ağır ama.
yada bunlar kötü sanırım en düşük yüzde 60 klavye var onlarda olur sadece olabildiğince kompakt olsun çantada fazla yer kaplamasın birde soldaki shift büyük olsun bütçem yüksek yeterki iyi ve istediklerimi karşılasın illa rakam lazımsa 3k-4k diyebilirim tabi siz en mantıklı f-p olanı önerirseniz...
Arkadaşlar merhaba laptop için oyun oynarken wasd boşluk gibi tuşlar yeteceği için yarım küçük bir klavye istiyorum taşınabilir olması açısından ve laptop klavyesinde yazı yazarım.
oyun oynarken laptop klavyesi rahat olmuyor çünkü biliyorum çok üretilen bir model değil artık ama dandikde olsa...
şöyle çanta buldum bir tık pahalı ama bilmiyorum değermi baya eşya taşıması gerekiyor çünkü tomtoc navigator 17 a82 tek çekincem buda fazlamı kaba durur
Arkadaşlar merhaba lenovo loq 17.3 inç 14700hx 5070 olanı aldım haliyle bunlar lazım oldu.
sırt çantası veya omuz çantası hangisi iyi olur bilmiyorum ama çok sık seyahat ettiğimden laptopu koruyacak sağlam bir şeye ihtiyacım var içine fare stand gibi laptop malzemeleride alması gerekiyor en...