Mvnmt35 isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Lenovo RTX 5070 115w | i7-13650HX | 24GB RAM | 1TB SSD laptop 65.999₺🔥

Ekim 10 2025 te lenovo loq 17ırx10 aldım 63.000 e 14700HX ve rtx 5070 olarak ekranda 17.3 inç 24 ram 1 tb ssd. Memnunum şimdiye kadar baya araştırdım 9.nesil loqlarda kronik anakart sorunlu 10.nesil 5000 serili loqlarda hem anakart hemde ic dizaynı değişmiş
  2. M

Yarım klavye önerisi

Hayır o anlamda değil kırmızı gibi sessiz switch istiyorum
  3. M

Yarım klavye önerisi

O zaman iyi ya en ufak boy bunlar galiba çantada taşıma olayı da var çünkü birde switch leri nasıl bunun
  4. M

Yarım klavye önerisi

Bu klavye iyi gibi duruyor işte kablolu olması sorun değil sadece o kablo tak çıkarli olursa iyi olur çantada taşırken söküp taşınabilir 1763290832 Birde switch nasıl bunun hotswap olmasida iyi aslında. Masaüstü pc de var bende ondada asus rog scope 2 96 var ağır ama.
  5. M

Yarım klavye önerisi

Butce artabilirde ne kadar artmasi lazım. Bu attığınız model hot swap falan iyi gibi duruyor bu iş görmezmi
  6. M

Yarım klavye önerisi

yada bunlar kötü sanırım en düşük yüzde 60 klavye var onlarda olur sadece olabildiğince kompakt olsun çantada fazla yer kaplamasın birde soldaki shift büyük olsun bütçem yüksek yeterki iyi ve istediklerimi karşılasın illa rakam lazımsa 3k-4k diyebilirim tabi siz en mantıklı f-p olanı önerirseniz...
  7. M

Yarım klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba laptop için oyun oynarken wasd boşluk gibi tuşlar yeteceği için yarım küçük bir klavye istiyorum taşınabilir olması açısından ve laptop klavyesinde yazı yazarım. oyun oynarken laptop klavyesi rahat olmuyor çünkü biliyorum çok üretilen bir model değil artık ama dandikde olsa...
  8. M

Silinebilir

Silinebilir
  9. M

Silinebilir

Silinebilir
  10. M

Yardım Yeni laptop aldım sırt çantası ve stand önerisi lazım

şöyle çanta buldum bir tık pahalı ama bilmiyorum değermi baya eşya taşıması gerekiyor çünkü tomtoc navigator 17 a82 tek çekincem buda fazlamı kaba durur
  11. M

Lenovo almak zorunda degilimki almisken iyi bir çanta alayim diyorum
  12. M

Yardımcı olabilecek yokmu
  13. M

Arkadaşlar merhaba lenovo loq 17.3 inç 14700hx 5070 olanı aldım haliyle bunlar lazım oldu. sırt çantası veya omuz çantası hangisi iyi olur bilmiyorum ama çok sık seyahat ettiğimden laptopu koruyacak sağlam bir şeye ihtiyacım var içine fare stand gibi laptop malzemeleride alması gerekiyor en...
  14. M

Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

bende 1 gün önce 63 k ya lenovo 17IRX10 aldım 14700hx ve 5070 olarak umarım bu yeni seride sorun yoktur
  15. M

Laptop siparişi verdim bir bakarmısınız

Teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun.
Geri