Merhaba dostlar Poyraz Karayel Bir mucize olsun kitabını sevgilime hediye etmek istiyorum fakat hiçbir yerde bulamadım. Elinde olup satmak isteyen veya bulmama yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim.
genelde sekme sayısı 5-6 yı geçmiyor.Wp de mesajlar için açık tuyorum daha öncedende bu şekilde kullanıyordum çok daha uzun süre gidiyordu.
1712246802
10-20 arasına
1712246856
ve kullanırken şarjda kullanmamaya ve döngü için şarjı 80 civarında kullanmaya çalışıyordum ona rağmen bu seviyeye geldi.
Merhabalar eyül ayında M1 silikon işlemcili MacBook Air satın aldım eylülden beri okul işleri için kullanıyorum devir sayısı 68 ve Max kapasite %98 gözüküyor fakat şarjı %100 den 5-6 saat içinde bitiyor.Ders çalışırken safari,wp,spotfy falan açık. Sebebi nedir ve ne yapabilirim şimdiden teşekkürler.
Merhabalar eyül ayında M1 silikon işlemcili MacBook Air satın aldım eylülden beri okul işleri için kullanıyorum devir sayısı 68 ve Max kapasite %98 gözüküyor fakat şarjı %100 den 5-6 saat içinde bitiyor.Ders çalışırken safari,wp,spotfy falan açık. Sebebi nedir ve ne yapabilirim şimdiden teşekkürler.
Merhabalar okulda mikroişlemci kodlamak için ccs c compiler indirmemizi söylediler fakat MacBook desteği bulunmuyor bunun yerine kullanabileceğim bir uygulama var mıdır?