Valla hocam dediklerin doğru 450srın yağ soğutucusunu herkes biliyor artık ama motoru görünce bile içim kıpır kıpır oluyo yani çok değişik bi istek var içimde 450ye karşı, servis konusunda benim servisim çoğu kişinin dediğine göre belki de Türkiyedeki en iyi cf servisi, kendim de daha 3 kere...
Arkadaşlar ben eylül ayında 250sr aldım ve şimdiye kadar hep iyi anılarım oldu motorla ve uzun bir süre daha beraber anı biriktirmeye devam edeceğiz kendisiyle ama bilenler beni anlar, yüksek cc zehrini aldı vücut bir kere dayanamıyorum, yana döne 450sr/nk bakıyorum sonra araya bi uzun yol...
https://app.hb.biz/BH9zUd24cYm2
https://app.hb.biz/sn2dVBQaVZte
İkisi arasında kaldım hangisini alayım acil lütfen
Asusun tasarımı malzeme kalitesi çok güzel ve en büyük özelliği tek elle açılabiliyor
Msi ın ram mhz si biraz daha yüksek
İlerde düşük ihtimalle olsa da ssd eklemesi yaparim...
Ankaradan ayrılmak çok koyuyor o yuzden pavyon ısıklı olsun istiyorum, şaka bi yana laptopun tasarımı asus kadar guzel gelmedi gozume ama gece biraz araştırırım
Şu an bu ikisi arasındayım, asusun görünüşü ve kalitesi çok hoşuma gitti, lenovonun da özellikleri iyi fakat tasarımı ve beyaz ışıklı klavyesi pek içime sinmedi
Mühendislik programları ve oyun için dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ve asus tuf a15 FA507NU-LP030 modeline karar vermek üzereyim
Rtx 4050 ekran kartı
Ryzen 7 işlemci
DDR 5 ram
512 gb m2
Özellikleri benim dikkatimi çekti fakat size de sormak istedim nasıl bir bilgisayardır, bu fiyata daha...
Tavsiye için teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum ben 8gb ram daha alsam kendim evde takabilir miyim? Masaüstü bilgisayarı sıfırdan toplayacak bilgiye sahibim ama dizüstü konusunda cahilim biraz
Üniversitede kullanacağım, mühendislik programlarının yanında ekstra olarak oyun oynamak icin de kullanırım. Forza,lol,valo tarzı oyunlar falan. İşlemcisi eski nesil olmasın ekran kartı olarak da 4050 veya 4060 var aklımda
Arkadaşlar bugun s24 plus cihazım geldi gece eve geçince kullanmaya başlayacağım inşallah. Daha şarj adaptörü almaya fırsatım olmadı maalesef, evdeki redmi note 13 pro telefonun 67W adaptörünü kullanarak bi süre şarj etsem sıkıntı olur mu acaba? Bir de orijinal şarj aleti linki atabilir misiniz...