Merhabalar 3070 ekran kartında yük altındayken bir anda bilgisayar donuyor ve bilgisayardan windows açılma sesi geliyor furmark'da 1080P de yaptığım testlerde ekran kartı en fazla 78 79 dereceleri görüyor ve bu derecelerdeyken yaklaşık testin 7-10 dakika arasında dediğim olay gerçekleşiyor bu...
Çok garip bi hatayla karşı karşıyayım ne yapsam bir türlü sorunu çözemedim oyunu çoğu kez kapa aç yaptım bilgisayarı aynı şekilde kapa aç yaptım fakat sorunum düzelmedi normalde social menüsünün solunda store olması gerekiyor fakat gözükmüyor ne yapmam lazım bilenler varsa yardımcı olursanız...
Merhabalar zotac geforce 3060 marka model ekran kartı kullanmaktayım geçenlerde driverı güncelledim ve güncellemeden sonra monitörün orta kısmının biraz üstünde salisyelik kırılmalar oluyor nasıl tarif edilir bilmiyorum her dakika olmuyor 5dk 10dk da bir yaşanıyor bu durumda ne yapmam gerekmekte...
Merhabalar iyi forumlar xbox game pass üyeliği sayesinde forza horizon 5 i indirdim oyunu oynadığım süre boyunca yaptığım gelişmeler xbox hesabıma kayıt oluyor mu ? horizon 5 i steam üzerinden indirime girdiğinde alacağım steamden indirip girdiğimde oyuna girerken xbox hesabımı bağladıkdan sonra...
Selam dostum aynı sorunu ben de bf 5 de yaşadım işlemcim 95 dereceleri görüyordu artık 73 74 dereceleri görmekteyim bf5 de
bu videodaki işlemleri yaptıkdan sonra sıcaklık değerlerim düşmüş oldu video ;
Merhabalar dün bf5 oynarken işlemcim 95 dereceleri gördüğü için bi konu açmıştım ve cpb yi kapatmam söylenmişti kapattım ve işlemci sıcaklık değerim 73 lere kadar indi
cbp kapatmadan önce ;
cbp kapattıkdan sonra ;
kullanmış olduğum soğutucu wraith stealth klasik amd işlemci soğutucusunu...
Merhabalar sistemim 5 3600 ve 3060 dan oluşmakta işlemci fanı olarak normal kutudan çıkan wraith stealth fanı kullanmaktayım ekran kartımın marka modeli ise Zotac geforce rtx3060 twin edge gaming oc 12gb
sıcaklıklar şu şekilde ;
1080P ultra detaylarda oynamaktayım (online) 64 kişi
ekran kartım...