MystreKey isimli üyenin son içerikleri

1. M

RTX 4070 SİSTEMDE MAVİ EKRAN SORUNU

Ben kimse yorum yapmasın yazmadım konuyla alakasız yorum yapmak yasak zaten kardeşim teknik sorun konusunun altına ben onu kullanmam yazmaktaki amaç ne olabilir?
  2. M

Hocam neden yorum yazmak için yazıyorsunuz ben çözüm bilen vardır diye konu açıyorum gelen cevaplara bak
  3. M

Evet yaptım bir sorun olmadı konuda belirttim zaten bütün testleri yaptım bir sorun yoktur diye 1712266262 2k bende oynadım bir sorun olmadı ama keskinleştirme açınca benim pc zortluyor
  4. M

Oyun ayarlarındaki keskinleştirme'nin maximum RAY TRACING'den daha fazla güç tükettiğini düşünüyorsan ona yapacak bir şey yok dostum benim :) Ekleme yapacağım ben zaten sistemi toplarken watt değerine bakarak aldım RTX 4070 en ağır ortamda ortalama 250 watt tüketiyor zaten işlemci ve ramlerle...
  5. M

PSU bilgisayarı gayet yeterli bir şekilde besliyor sorun bilgisayarın güç kaynağıyla ilgili olsa en yüksek ayarlarda oynadığım rtx li cyberpunk mavi ekran verirdi ama vermedi çünkü dlaa açmadım sorun dlss ile alakalı hiç fps düşmüyor ısınmıyor ama mavi ekran veriyor 300 fps aldığım oyunda
  6. M

650 watt frisby kasa orjinal psu
  7. M

Yeni bir bilgisayar aldım bilgisayarın teknik özellikleri şu şekilde Gigabyte RTX 4070 Ryzen 5 5600 16 GB RAM ASUS PRIME B450 MKII ANAKART Bilgisayarı aldığımdan beridir sürekli mavi ekran sorunuyla uğraşıyorum bir türlü çözemedim en azından foruma yazayim belki bir bilen olur dedim...
Geri