quartle 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 7,491 5 Nisan 2024 #14 MystreKey yazmış: Hocam neden yorum yazmak için yazıyorsunuz ben çözüm bilen vardır diye konu açıyorum gelen cevaplara bak Devamı için tıklayın... forum burası yorum yapacak herkes istemiysan konu açmıycan
MystreKey yazmış: Hocam neden yorum yazmak için yazıyorsunuz ben çözüm bilen vardır diye konu açıyorum gelen cevaplara bak Devamı için tıklayın... forum burası yorum yapacak herkes istemiysan konu açmıycan
M MystreKey 80+ Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Atakan Çakaz 6 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 quartle yazmış: forum burası yorum yapacak herkes istemiysan konu açmıycan Devamı için tıklayın... Ben kimse yorum yapmasın yazmadım konuyla alakasız yorum yapmak yasak zaten kardeşim teknik sorun konusunun altına ben onu kullanmam yazmaktaki amaç ne olabilir?
quartle yazmış: forum burası yorum yapacak herkes istemiysan konu açmıycan Devamı için tıklayın... Ben kimse yorum yapmasın yazmadım konuyla alakasız yorum yapmak yasak zaten kardeşim teknik sorun konusunun altına ben onu kullanmam yazmaktaki amaç ne olabilir?