xiomi ve huawei , tenda var bide galiba oda iyi diye biliyorum fiyata göre bana kalırsa güzeller performans olarakta. en iyi cevabı almak için test incelemelerini araştır bence
bios pilini çıkartıp bekle bir süre 1 dk kadar bekle sonra geri tak
ram leride bi söküp slotlarını değiştirisen bios pili sökülü durumdayken işe yarayabilir
o.c denedinmi hiç
ben genişletilmiş kullanıyorum fakat görüntü bozuluyor ama temelde kullanınca sıkıntı çıkarmıyor
sebebini bilmiyorum fakat çoğu kişide oluyormuş ekran kartından galiba
lg ultragear heralde sizinkide
tamam okuduysan yukarıda bende diyorumki avrupa ve amerikadan izlenen vidyolar kazandırıyo neredeyse aynı şeyden bahsediyoruz kanalının konumu değil önemli olan izlendiği yer
burda youtube platformunu güzel gösterme gibi bir amacım yok fakat kazananlar nasıl kazanıyor?
şans ta olabilir içerikte botda demekki kazanılabiliyorki yapan insan sayısı fazla
9700x bence oyunlarda daha az işlemci kullanımına sahip ki tdp side daha düşük
1748897450
şuan oyundan oyuna fps farkları var birinde 7800 iken birinde 9700 daha yüksek fps veriyor benim görüşüm bu
shorts un nereden izlendiği önemli şuanki bgbm(bin görüntülenme başına maliyet) yi bilmiyorum fakat amerika ve avrupa kesimlerinden izleniyorsa ortlama bir kazanç sağlar
fakat shorts u sadece bir tanıtım olarak yapmak daha mantıklı hem shorts hem yatay vidyo bi arada yaparsan iyi kazançlar elde...
am4 performans olarak uzun süreler götürür fakat geliştirilmez ve piyasadan kalkmaya başlar ilerde
bundan dolayı ileri dönük alıcaksan ve tek biseferde yapayım diyorsan am5 tarafına dön derim
1748897186
arkadaşın dediği mantıklı fakat baştan toplayacaksan am5