Youtube'dan para kazanmak gösterildiği kadar kolaymı?

bi yanlışımı düzelteyim bgbm değil bgbg imiş
tam tersi şeyler

shorts un nereden izlendiği önemli şuanki bgbm(bin görüntülenme başına maliyet) yi bilmiyorum fakat amerika ve avrupa kesimlerinden izleniyorsa ortlama bir kazanç sağlar
fakat shorts u sadece bir tanıtım olarak yapmak daha mantıklı hem shorts hem yatay vidyo bi arada yaparsan iyi kazançlar elde edersin kimse yapılamaz olduğunu düşünsede izlendimi mümkün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaş benimkinin detaylısını açıklamış :D

mesela ben hobi olarak ingilizce kanal açtım izlenmelerin hepsi amerikadan fakat para kazanmıyorum daha yeni kazanırmıyım bilmiyorum o gözlede bakmıyorum
bu kanala bakabilirsin içerikleri bilgilendirici ve detaylı
Başkan bu kanalla daha para kazanmıyo musun nasıl oluyo o iş

Ayrıca kolay para kazanma işi yok önce şunu bi öğrenelim biz Türk milleti olarak.
Herkes kolay yoldan parayı cukkalama peşinde.
Helal olarak iş yapacaksanız öyle kolay diye bir şey yok. Kolay olsa ve gerçekten yapılsa size söylerler mi arkadaş hiç mi saksıyı çalıştırmıyorsunuz anlamadım ki.
Altın madeni bulan adam size “gel kardeşim burda maden var” der mi, inanıyor musunuz buna.
Çok çalışır yaparsın o ayrı ya da zeki adamsındır hiç kimsenin aklına gelmeyen bi içerik üretirsin o ayrı. Onun dışında öyle kolay iş yok.

Başkan bu kanalla daha para kazanmıyo musun nasıl oluyo o iş

Ayrıca kolay para kazanma işi yok önce şunu bi öğrenelim biz Türk milleti olarak.
Herkes kolay yoldan parayı cukkalama peşinde.
Helal olarak iş yapacaksanız öyle kolay diye bir şey yok. Kolay olsa ve gerçekten yapılsa size söylerler mi arkadaş hiç mi saksıyı çalıştırmıyorsunuz anlamadım ki.
Altın madeni bulan adam size “gel kardeşim burda maden var” der mi, inanıyor musunuz buna.
Çok çalışır yaparsın o ayrı ya da zeki adamsındır hiç kimsenin aklına gelmeyen bi içerik üretirsin o ayrı. Onun dışında öyle kolay iş yok.
hocam zaten kolay diyen olmadı burda sinirini kusma,sadece sordum kolaymı diye kolay olduğunu da düşünmüyordum zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,952
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri