bence abartıyosunuz. her firmada hemen hemen böyle rezillikler yaşanıyor. sadece yaşayan insan bu kadar yaymadığı için bizim haberimiz olmuyor. s.nerji 20...
bi insan için 14900k nasıl daha iyi olabilir merak ettiğim için soruyorum. aklıma sadece kış günlerinde doğalgazım yok odayı işlemciyle ısıtıyorum falan geliyo.
bu yorumdaki ürünler güzel. mousepad için şunu söyliyicem en iyi mousepad sana en uygun olandır. speed istiyorsan ona göre mousepad seç control istiyorsan...
Her şey hz değil fazlasından zarar gelmez he bu beni aşar diyosan çek 360hz oyna. Rakibi zowie 540hz teknik özellikleri attığın monitörden daha üst, daha...
hala 540 hz atıyo o kadar sıkıntılı bir kafa var ki arkadaşta. şu an cs2de bile özellikle dm serverlarda 7800x3d ile bile 300 fps sabit alınamıyor. dünyada...
20 ay falan garantisi var daha. uğraşmak istemiyorum şu an evim küçük zaten koyacak yerim bile yok kurtulmak istedim biranönce. senin postu da görünce...
günümüzde işlemciler gpu'lara göre daha zayıf. özellikle competitive oyunlarda full işlemciden bottleneck yiyosun. 7800x3d ile dizginleyemiyorum 4080...
ya bu fesatlık gerçekten. herkese benimkinden çok daha iyi monitörler nasip olsun hiç kimesenin malında gözüm yok ama adam kendi alamıyor ya da hayatında...
alalı çok oldu. iyiki almışım. konuyu açtığım zaman yorum yapıp fikrimi değiştirmediğin için teşekkür ederim. sana 60 hz monitörünle mutluluklar :ROFLMAO: