Oyunu Epic Games'den aldım. Oyuna giriyorum karakter özelleştirip yeni oyuna tıkladım, oldu oynadim sonra arkadaşlarımla girdim daha sonra da karakterimi tekrar değiştirmek için oyundan çıktım. Girdiğimde özelleştirdiğim karakter gitmişti sonra bağlandan oturum kimliği girdim, fotoğraftaki gibi...
Merhaba , ben interneti bilgisayarıma usb kablosu ile bağlıyorum telefona gelen interneti bilgisayara aktarıyor ve internet gerçekten kötü oluyor superbox kullanıyorum. Ethernet kablosu sipariş ettim , sizce bağlayınca internetim güzelleşir mi ? Çünkü 50 60 ping alırken birden 160 250 600 oluyor...
Çok teşekkürler. Birde arkadaşım turknet asus modemi kullanıyor köyde olmasına rağmen 70 megabit hıza ulaşıyor benimki 2 megabit zor veriyor. Köyde altyapı yok
Köyde oturuyorum, ve burda kablo bağlayacağım yer olmadığı için superbox kullanıyorum (prize takıyorum) çünkü normal internet alsam takıcak yer yok yaptırmamız mı gerekiyor napmalıyım?
Genetik Stinger INTEL Core i5 12400F 16GB Tuf Gaming RTX 3070 Ti 500GB M.2 NVMe SSD Oyun Bilgisayarı sistem Bu mağazada yer arıyor almayı düşünüyorum bir sorun çıkar mı? inşallah alan öneren varmı en iyi firsat bu sanirim.
https://www.teknogenetik.com/genetik-queen-amd-ryzen-5-5600x-16gb-rog-strix-rtx-3070-ti-500gb-m2-nvme-ssd-oyun-bilgisayari-pmu99649?gclid=CjwKCAjw4JWZBhApEiwAtJUN0KbFhBzZgoX9WCZbCFP9AtzWAxQPksaFbZrWSp1y9G6_J5B4Pok94BoCgwYQAvD_BwE
Gayet güzel geldi bana , gta 5 , forza 5 , valorant gibi...
Oyun için topluyorum full performansından yararlanacağım.
Rx önerilmiyor çok araştırdım, mavi ekran vereni çok oluyormuş.
Ssd böyle kalsa olurmu bol alan olsa iyi olur.
Monitörün fotoğrafını koyuyorum.
1661170715
Soğutma içinde neyi önerirsin kule tipi soğutucu olarak?