Nanaka isimli üyenin son etkinliği

• Nanaka
    Nanaka, Anakart servis raporu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    O işlemci pini yamuk denilen kısım onların koyduğu teşhis mi? Eğer öyleyse için rahatlayacak gerçekten çünkü işlemciyi sahte sanıp itopyaya falan...
  • Nanaka
    Hocam ben bilgisayar degil ses görüntü uzerine çalışıyorum ismini vermem dogru olurmu bilmiyorum ama biz garantili cihazlarda elimizden geldigi kadar...
  • Nanaka
    Anladım teşekkürler çalıştığınız yer özel değilse neresi olduğunu söyleyebilir misiniz?
  • Nanaka
    Hocam oncelikle anakartinizin pinlerine bakacaklar yamuk varmi yokmu bariz yamukluk varsa tamiri oluyorsa yapilir yapilmiyorsa yenisi verilir diyelim...
  • Nanaka
    Tamamdır hocam çok teşekkürler aydınlattığınız için 1737711166 Hocam size bir sorum daha olacak ben şimdi işlemci pinlerinden bir kaçında yamuk olduğundan...
  • Nanaka
    Yok hocam sizin sikayetinizi yazmislar 1737709801 Simdi kart ilk geldiginde raporlara musteri sikayeti yazilir zaten pin yamuk oldugu tespit edilirse hemen...
  • Nanaka
    Hocam o kısmı zaten biliyorum şu altta yazan görünüm yerinde ki “işlemci pininde yamuk var” onların görüp onayladığı bir şey mi yani onların raporu mu? onu...
  • Nanaka
    Anakart’ı ilk teslim aldığım andan itibaren farkettim işlemci pinlerinden bir kaçı yanuk gibiydi ışıkta çıplak gözle daha çok belli oluyordu bmyle sağdan...
  • Nanaka
    Nanaka, Anakart kategorisinde Anakart servis raporu başlıklı bir konu açtı.
    Herkese selam analartımı işlemci pini yamukluğu şüphesinden MSI’ın kendi servisine verdim şimdi bu şekilde bir rapor çıktı karşıma bu görünüm/teslimat...
    • IMG_0608.jpeg
  • Nanaka
    Herhangi bir yetkili yok mu şu konuyu uplayanlara bir işlem yapsın artık
  • Nanaka
    Helal olsun adamlara normalde yapacakları iş değil ama bu sefer konu ciddiye bindi. Güle güle kullan gerçekten bravo
  • Nanaka
    Olması gereken işlemciyi geri istemeleri ve testlerini yapmaları ama eve ekip gönderip işlemciyi almaları en güzel hareket.
  • Nanaka
    G.o güle güle kullan
  • Nanaka
    Nanaka, Sahte 9800X3D işlemci hakkında… başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam sistemi ben toplamayı bilmiyorum arkadaşım gelip toplamıştı şimdi anakarttan şüpheleniyorum onu teknik servise göndereceğim yarın sanırım anakarttan...
  • Nanaka
    Nanaka, İşlemci kategorisinde Sahte 9800X3D işlemci hakkında… başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar konuyu bilmeyenler olabilir PC Hocasının paylaştığı görsel yüzünden İtopya’dan aldığım işlemciyi sahte sanıp forumda konu açtım sonrasında İtopya...
Top Bottom