Bende öyle düşünüyordum. Forumda birkaç tane daha alan arkadaş olmuş sanırım onlara da mesaj attım ona göre karar vereceğim. Okuduğum inceleme
https://forum.donanimarsivi.com/konu/asus-rog-g16-inceleme.764163/
1693035042
Hocam şimdi fark ettim attığınız modelde ekran kartı 115W imiş. Buradaki...
Hocam baya bir geç yazıyorum bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum da. Elinizdeki bilgisayarı nereden aldınız yardımcı olabilirseniz sevinirim. Coil whine ve ekrandan ışık sızması sorunuyla karsilasanlar olmuş beni baya bir ürküttü böyle sorunlar.
1aya yakindır Asus marka olan laptopu düşünüyordum. Forumda bir arkadaşın incelemesini gördüm. Ekran kalitesinin kötü olduğundan bahsetmisti. Vergi muafiyeti gelirse sizin attığınız Omen 17 Nin ddr5 32gb ramlisini almak kafama biraz daha yattı. Hem qhd hem 17 ekran. Biraz daha araştırayım başka...
Bu bilgisayar nasıl sizce?
1x16gb ram bulunuyor ddr5 daha sonradan ekstra 16gb ram takabilirim diye düşünüyorum.
https://www.gamersarena.com.tr/asus-rog-strix-g16-g614ji-n3188-intel-i7-13650hx-16gb-ddr5-1tb-pcie-ssd8gb-rtx4070-16-wuxga165hz-pmu1433
1692898684
Sizin attığınız sitede ddr4 ram...
Bilgisayar mühendisliği ögrencisiyim. Hem oyun oynayabileceğim hem de şarjı uzun giden bir laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Uzundan kastım 4-5 saat yeterli.
Dediğim gibi Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim bu yüzden yazılım geliştirme uygulamaları kullanacağım ama aynı zamanda bilgisayar oyunları da oynamayı düşünüyorum
Az önce Asus Servisini aradım 08505222787
HF265 HF266 HF267 nin dış parçaları dahil her şeyinin aynı olduğunu söylediler.
(Ekran kartının kaç watt olduğunu da sorayım dedi cihaz altında yazan seri numarasına ihtiyacımız var dedi. Neden böyle bir şey dedi anlamadım :) )
Biraz geç geri dönüş oldu...
Hocam bu konularda fazla bilgim olduğu söylenemez ama şöyle bir incelediğimde fiyat skalası aynı gibi.
Kingston un veri aktarım hızı daha iyi ama bilgisayarınızda m2ssd desteği var mı? Bildiğim kadarıyla ssd lerde sata ve M2 slot girişi farklı oluyor
Legion un yorumlarını okuduğumda soğutma konusunda sıkıntı yaşayanlar olduğunu gördüm fanları çok ses yapıyormuş sanirim
1670317532
Elinizdeki üründe kaç usb girişi var acaba 300hz modeli mi mevcut?
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim laptop alacağım bu ikisi arasında kaldım yardımcı olabilirseniz sevinirim.( Başka öneriniz varsa alabilirim :))...