Ben Scyrox V8 almayı düşünüyorum. İyi diyorlar. Claw tutuşum var o sebepten V8 modelini seçtim, senin tutuşun palm ise V6 modelini alman lazım.
rawm es21...
Merhabalar öncelikle. Scyrox V8 model mouse alacağım. Grip tape takacağım ve skatezlerini değiştireceğim. Obsidian skatez al falan diyorlar. Ben anlamıyorum...
v6 palm tutuş için, v8 claw tutuş için. hem claw hem palm tutuş için olan mouse modelleri de var. rawm es21 pro iki tutuş içinde uygun diye biliyorum...
bende arıyorum. scyrox v8 almayı dusunuyorum. v8 modelş claw yani pençe tutuş için v6 modeli ise palm (sanırsam boyle yazılıyordu) için..
1766767580
içinden...
ben 15 kullanıyorum memnunum. android olarak pek telefon kullanmadım. bilmediğim konuda da bilip bilmeden önermek istemedim, kullandığım ve memnun olduğum...
iphone 15 alabilirsin bende de 15 var. memnunum. he ama 13 ile pek farkı yok. kamera işlemci farkı var. bide dynamic island var. eğer bunlara takmayacaksan...
Benim setup full beyaz neredeyse ya. Uyumlu da olsun istiyorum. Sizce grip tapeli/tapesiz ne kadar sürede sararır? Haftada 1 temizlerim üstünü falan...
Alınır mı yani? Beyazını almayı düşünüyorum sararma sıkıntısı falan çok kafama takarım. Grip tape ile geciktirmeyi düşünüyorum sararmasınıda etkili olur mu ki ?
Merhabalar. Şuan çok kötü bir mouse kullanıyorum, o sebepten mouse değiştireceğim. Fakat ne alacağıma kararsızım. Çevremden Scyrox V8 almam önerileri geldi...